SERIE A

Serie A: Διπλό στη Φλωρεντία η Νάπολι του 7/7, εύκολα η Ρόμα

Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρόμα για τη Serie A 2020-2021 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 21 Μαρτίου 2021
Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρόμα για τη Serie A 2020-2021 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 © 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Η Νάπολι συνεχίζει με το απόλυτο των νικών στη Serie A, ύστερα από το 2-1 στη Φλωρεντία με ανατροπή. Άνετη νίκη για τη Ρόμα κόντρα στην Έμπολι.

Η Νάπολι έκανε το 7/7 στη Serie A και παραμένει επικεφαλής στη βαθμολογία, ύστερα από το 2-1 επί της Φιορεντίνα μέσα στο "Αρτέμιο Φράνκι" και μάλιστα έπειτα από ανατροπή. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και αρκετά θεαματικός, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλή κατάσταση στην εκκίνηση της σεζόν, αλλά τους "παρτενοπέι" να αποδεικνύουν τη στόφα τίτλου που έχουν φέτος.

Οι "βιόλα" προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό με υπέροχο γυριστό του Λούκας Μαρτίνες Κουάρτα, όμως η απάντηση ήρθε 10 λεπτά αργότερα. Ο σκόρερ έγινε μοιραίος, κάνοντας πέναλτι στον Βίκτορ Όσιμεν, ο Λορέντζο Ινσίνιε νικήθηκε από τον Μπαρτγομιέι Ντραγκόβσκι, όμως στην επαναφορά ο Ίρβινγκ Λοσάνο έκανε το 1-1.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ο Αμίρ Ραχμάνι με κεφαλιά έκανε την ανατροπή και στη συνέχεια ο Κοσοβάρος στόπερ, που πήρε τη θέση του Κώστα Μανωλά στο αρχικό σχήμα, βοήθησε τα μέγιστα ώστε να διατηρηθεί αυτό το προβάδισμα. Ο Έλληνας στόπερ, αν και σηκώθηκε για ζέσταμα στην ανάπαυλα, δεν πέρασε στον αγώνα.

Η Ρόμα άφησε πίσω της την ήττα στο ντέρμπι με τη Λάτσιο της προηγούμενης εβδομάδας και σε συνέχεια του εκτός έδρας 3-0 επί της Ζόρια στο Europa Conference League, επιβλήθηκε με 2-0 της Έμπολι στο "Ολίμπικο". Το σκορ άνοιξε στο 42' από τον αρχηγό Λορέντζο Πελεγκρίνι, έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2026. Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Χένριχ Μχιταριάν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ύστερα από δοκάρι του Τάμι Έιμπραχαμ. Η Έμπολι έχασε τον Λεονάρντο Μανκούζο από τραυματισμό στο 1ο ημίχρονο και δεν είχε να αντιπαρατάξει κάτι, με τους "τζιαλορόσι" να πλησιάζουν τις ομάδες του Μιλάνου.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Τα highlights των αγώνων:

Σαλερνιτάνα - Τζένοα 1-0

Τορίνο - Γιουβέντους 0-1

Σασουόλο - Ίντερ 1-2

Λάτσιο - Μπολόνια 3-0

Σαμπντόρια - Ουντινέζε 3-3

Βερόνα - Σπέτσια 4-0

Η βαθμολογία της Serie A


TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ