SERIE A

Φιορεντίνα: Απειλές και ύβρεις σε πανό κατά Βλάχοβιτς

Φιορεντίνα: Απειλές και ύβρεις σε πανό κατά Βλάχοβιτς
TWITTER

Το σίριαλ της μεταγραφής του Ντούσαν Βλάχοβιτς συνεχίζεται, με τους φιλάθλους της Φιορεντίνα να έχουν απηυδίσει και να επιτίθενται με υβριστικά πανό στον ηγέτη της ομάδας τους εδώ και δύο σεζόν.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς εξελίσσεται σε persona non grata για τους φίλους της Φιορεντίνα, παρότι τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της ομάδας.

Το σίριαλ της μεταγραφής του έχει μονοπωλήσει τις εξελίξεις, ενώ η επιθυμία του να καταλήξει στη μισητή Γιουβέντους, όπως και πολλοί προηγούμενοι αστέρες των "βιόλα", τον έβγαλε μονομιάς από τις καρδιές των φιλάθλων.

"Τα γκολ δεν είναι αρκετά για να κερδίσεις σεβασμό. Βλάχοβιτς γ@@@@@υ", "Βλάχοβιτς τσιγγάνε" και "Οι φύλακές σου δεν θα σου σώσουν τη ζωή. Τελείωσε για σένα, τσιγγάνε", έγραφαν ορισμένα πανό που κρεμάστηκαν έξω από το "Αρτέμιο Φράνκι" με αποδέκτη τον 21χρονο Σέρβο.

Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται μεταξύ Άρσεναλ και Γιουβέντους, με τη Φιορεντίνα να τα έχει βρει με τους Άγγλους στα 70.000.000, όμως όλα δείχνουν ότι η επιθυμία του Βλάχοβιτς θα υπερισχύει, με συνέπεια οι Τοσκανοί να αρχίζουν διαπραγματεύσεις με τους "μπιανκονέρι".

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ