VIRAL

Φίλος της Γουέστ Χαμ διέσχισε 500 χιλιόμετρα με ποδήλατο για το ματς με την Άιντραχτ

Φίλος της Γουέστ Χαμ διέσχισε 500 χιλιόμετρα με ποδήλατο για το ματς με την Άιντραχτ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ FOOTBALL DAILY ΣΤΟ TWITTER

Η ήττα από την Άιντραχτ στο Λονδίνο δεν πτόησε χιλιάδες οπαδούς της Γουέστ Χαμ να ταξιδέψουν στην Γερμανία για τον αγώνα ρεβάνς, με έναν εξ αυτών να ταξιδεύει μάλιστα 30 ώρες με το ποδήλατο για να φτάσει στην Φρανκφούρτη.

Γουέστ Χαμ και Άιντραχτ κοντραρίστηκαν την περασμένη εβδομάδα στο London Stadium στον πρώτο ημιτελικό του Europa League, με τους αετούς να παίρνουν τη νίκη με 2-1 και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για να κλείσουν θέση στον τελικό.

Παρά την πίκρα τους για το αποτέλεσμα, οι φίλοι της Γουέστ Χαμ δεν "προδίδουν" την αγαπημένη τους ομάδα και το απέδειξαν εμπράκτως, με χιλιάδες εξ αυτών να ταξιδεύουν στην Γερμανία για να στηρίξουν τον Μόγες και τους παίκτες τους στην προσπάθεια για την ανατροπή.

Εκείνος που έκλεψε δε την παράσταση ήταν ένας νεαρός φαν των σφυριών, με την ιστοσελίδα "Football Daily" να παρουσιάζει video με συνέντευξή του στην Φρανκφούρτη, όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως διέσχισε 500 χιλιόμετρα όντας πάνω σε ποδήλατο για 30 ώρες, για να πάει από το Αμβούργο στην Φρανκφούρτη για το ματς.

"Τα πόδια μου καίνε, ίσα ίσα μπορώ να σταθώ", είπε μεταξύ άλλων on camera ο αφοσιωμένος οπαδός της Γουέστ Χαμ.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ