ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Φιλιππούσης: "Από σήμερα δεν θα μπαίνει χέρι στην κληρωτίδα, δέσμευσή μας ο εκσυγχρονισμός και η διαφάνεια"

Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης στην παρουσίαση του Άγγελου Αναστασιάδη
Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης στην παρουσίαση του Άγγελου Αναστασιάδη EUROKINISSI SPORTS

Ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης, δήλωσε λίγο πριν από την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ότι από εδώ και πέρα δεν θα μπαίνει χέρι στην κληρωτίδα και ότι η ομοσπονδία δεσμεύεται για τον εκσυγχρονισμό των κληρώσεων και φυσικά τη διαφάνεια.

Πριν από την έναρξη της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιπούσης, μίλησε μεταξύ άλλων για τις κληρώσεις που θα γίνονται από εδώ και πέρα, δίχως την "παρέμβαση" του χεριού, αλλά μηχανικά.

Αυτή η αλλαγή είναι στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού αλλά και της διαφάνειας, για τα οποία η ΕΠΟ έχει δεσμευτεί από την ολιστική μελέτη, η οποία ψηφίστηκε τον Αύγουστο. Παράλληλα τόνισε ότι οι κληρώσεις διεξάγονται πλέον παρουσία (και) συμβολαιογράφου.

"Η ΕΠΟ έχει δρομολογήσει εδώ και καιρό ένα rebranding. Σύντομα θα δείτε νέο σχέδιο για τις κληρώσεις και θα είστε όλοι αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια. Με την ομόφωνη αποδοχή της ολιστικής μελέτης τον Αύγουστο είναι δέσμευση όλων μας ο εκσυγχρονισμός και μεταξύ άλλων η διαφάνεια. Από σήμερα οι κληρώσεις δεν θα γίνεται με ανθρώπινο παράγοντα, δεν θα μπαίνει χέρι στην κληρωτίδα" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιάκωβος Φιλιππούσης.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ