ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Φιλικό με την Δάφνη Ερυθρών

Φιλικό με την Δάφνη Ερυθρών
INTIME SPORTS

Φιλικό παιχνίδι με την Δάφνη Ερυθρών θα δώσει την Τετάρτη ο Θρασύβουλος με σκοπό να δει ο Αντώνης Μανίκας την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του

Με μια προπόνηση και αρκετά προβλήματα άρχισαν οι ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας της Φυλής, Αντώνης Μανίκας δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση τους τραυματίες Παπαθανασίου (θλάση στο δικέφαλο), Κολοτούρο (ρωγμώδες κάταγμα στο μετατάρσιο), τον τιμωρημένο Παπαζούδη (αποβλήθηκε στο ματς με τον Πανθρακικό) και τον ανέτοιμο Πρίπου.

Μάλιστα, ο Κολοτούρος την Τετάρτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Επίσης, στην προπόνηση της Τρίτης ο Μουστόγιαννης χτύπησε στο φρύδι του και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του.

Την Τετάρτη το μεσημέρι (15.00) ο Θρασύβουλος θα δώσει φιλική αναμέτρηση τη Δάφνη Ερυθρών, σε ένα ματς το οποίο ο Αντώνης Μανίκας θα έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του.

TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ