ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλική νίκη στο τέλος

Φιλική νίκη στο τέλος
πανιωνιος

Σε φιλικό αγώνα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Πανιωνίου, με τέρμα του Μενδρινού, στην εκπνοή

Λόγω της αναμέτρησης, της Εθνικής μας ομάδας, με την αντίστοιχη της Τουρκίας, το πρωτάθλημα διακόπηκε και έτσι οι προπονητές των συλλόγων, βρήκαν ευκαιρία για δοκιμές και προετοιμασία, πριν τα τελευταία κρισιμότατα παιχνίδια πριν την λήξη της σεζόν.
Σε φιλική αναμέτρηση λοιπόν, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο, οι γηπεδούχοι, επικράτησαν των Νεοσμυρνιώτων με 1-0 χάρη σε γκολ του Μενδρινού, στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες, είχαν μοιρασμένες ευκαιρίες με τον Πανιώνιο να κερδίζει πέναλτι στο 50ο λεπτό, μετά από μαρκάρισμα του Πατσατζόγλου, στον Φερνάντεζ. Ο Αργεντίνος, ο οποίος πρόσφατα γύρισε στην αγωνιστική δράση μετά από μακρά περίοδο απουσίας λόγω τραυματισμού, πήρε την ευθύνη της εκτέλεσης όμως έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικώς στην εκπνοή του αγώνα, ο Μενδρινός, μπήκε στην περιοχή του Πανιωνίου από αριστερά και με δυνατό σουτ, νίκησε τον Κρέσιτς για να διαμορφώσει το τελικό 1-0.

Ολυμπιακός: Μπούτινα (75’ Παναγόπουλος), Πάντος, Πατσατζόγλου, Σέζαρ, Ντομί (46 Μπουλούτ), Παππάς, Ταραλίδης (75’ Φακίνος), Στολτίδης, Νε, Ριβάλντο (63’ Μπαμπανγκίντα) και Καστίγιο (63’ Μενδρινός).

Πανιώνιος: Κρέσιτς, Γκασπάρ, Πλετς (46’ Ενσαλίβα), Καρνέιρο, Αραβίδης (75’ Μανιάτης), Κουτσόπουλος, Ριμπέιρο (81’ Σιαλμάς), Κόντης, Φερνάντες, Κόντε και Παύλου.

*Ο Κωνσταντίνου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Μάριτς έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Γεωργάτος είχε στομαχικές διαταραχές και γι ’αυτό δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Πανιώνιο.











TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ