ΗΡΑΚΛΗΣ

Φιλική νίκη επί της Νίκης Πολυγύρου

Φιλική νίκη επί της Νίκης Πολυγύρου
Καπετάνος Κώστας

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις 12:00 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο κεκλεισμένων των θυρών ο Ηρακλής επικράτησε με σκορ 4-3 της Νίκης Πολυγύρου

Τα γκολ του παιχνιδιού πέτυχαν για τον Ηρακλή οι Γεωργιάδης 35', Ρίβας 40', Ερέρα 42' και Παπαδόπουλος 77', ενώ για τη Νίκη Πολυγύρου οι Σοάρες 50', Καλτσός 70' και Γεροθανάσης 86'.

Ηρακλής: Αμπάρης, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός, Κατσαμπής, Πουρσανίδης, Γεωργιάδης, Σνάουτσνερ, Μπιλίσκοφ, Ρίβας, Ερέρα και Αλιούτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιόζεφ Μπουμπένκο χρησιμοποίησε ακόμη τους Καπετάνο, Παπαδόπουλο, Αλέκου, Διαμαντίδη, Μαυρογενίδη, Σουλίδη και Κατεργιαννάκη.

Νίκη Πολυγύρου: Πέτκαρης, Σακαλής, Μημίδης, Σερέτης, Αστεριάδης, Κάρτας, Φοινικόπουλος, Βεκόπουλος, Σαββίδης, Γκατσογιάννης και Γεωργίου.

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Σαρρής, Γισγάκης, Κωνσταντινίδης, Καφές, Αλεξόπουλος, Καλτσός, Σκιαθίτης, Πανισκάκης, Γεροθανάσης και ο υπό δοκιμή Σοάρες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαχαριάδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ταϊρίδη και Φαναρτζή, όλοι του συνδέσμου Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα του Ηρακλή θα προπονηθεί αύριο Κυριακή στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα. Ο τεχνικός του "Γηραιού" προγραμμάτισε ρεπό για την Δευτέρα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ενώ οι "κυανόλευκοι" θα συγκεντρωθούν εκ νέου για προπόνηση την Τρίτη και ώρα 15:00 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.











TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ