ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Φιλική ήττα στο "Ελ Πάσο"

Φιλική ήττα στο "Ελ Πάσο"
New Image

Την ήττα μ 2-1 στην φιλική αναμέτρηση με την Καλλιθέα γνώρισε η Ηλιούπολη

Οι "κυανέρυθροι" προηγήθηκαν μόλις στο 5' με προβολή του Γκριγκαλεβίτσιους. Στο 38' ο Μπολμποσιάν ανέτρεψε τον Κατσαρό μέσα στην περιοχή και ο Καραδήμος ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών. Ο Θέμελης αρχικά απέκρουσε το χτύπημα πέναλτι, ωστόσο στην επαναφορά ο Κατσαρός με προβολή έκανε το 1-1.
Τη νίκη στους γηπεδούχους έδωσε ο Γάλλος μέσος Τζίμι Τσάνα με γκολ που πέτυχε στο 80' με κεφαλιά.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ανδρούτσος, Πλατέλας, Ζουμπουλάκης, Κουτρουμπής, Κισκαμπάνης, Ηρακλής, Τσίτσης, Καραδήμος, Σκαρτσίλας, Κατσαρός, Μαρουκάκης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αθανασόπουλος, Αρκούδας, Μουσταφίδης, Πατούχος, Πέτρου, Παπαναστασίου, Τζίμι Τσάνα και τρεις υπό δοκιμή.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Θέμελης, Ψαρρής, Σικαλίας, Κωστόπουλος, Νικολόπουλος, Στεφανίδης, Μπολμποσιάν, Νιάρος, Κρητικός, Μπασαλά, Γκριγκαλεβίτσιους. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σαρόγλου, Παραράς, Γκιάτης, Κυζιρίδης, Παπαδόπουλος, Δημήτρης, Τσατσαρής, Φακίνος, Νατσέφσκι.

Στο μεταξύ, παίκτης της Ηλιούπολης είναι από την Τρίτη ο Βαγγέλης Τσιώλης, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους νεοφώτιστους κι έτσι θα φορά της φανέλα τους τη νέα σεζόν.






TAGS ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ