ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Φιλικά με Βατανιακό και Οικονόμο

Φιλικά με Βατανιακό και Οικονόμο
INTIME SPORTS

Ο Πιερικός θα δώσει φιλικό παιχνίδι την προσεχή Πέμπτη με αντίπαλο τον Βατανιακό ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 3ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος, ενώ το Σάββατο με τον πρωταθλητή του 4ου ομίλου Οικονόμο Τσιριτσάνης

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Βατανιακό θα δώσει την προσεχή Πέμπτη (19/5) ο Πιερικός. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Βατανιακού (18.00), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Βατανιακός τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Football League 2, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 3ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Επίσης, ο Πιερικός το Σάββατο (21/5) θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον πρωταθλητή του 4ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος Οικονόμο Τσιριτσάνης. Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Τσιριτσάνης "Γεώργιος Μητσιμπόνας" και είναι στο πλαίσιο των εορτασμού του Οικονόμου για την άνοδο στην Football League 2.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Πιερικός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έδωσε τα συγχαρητήρια της στις ομάδες της ευρύτερης περιοχής που πέτυχαν τους στόχους τους.

" Η ΠΑΕ Πιερικός συγχαίρει την ομάδα του Βατανιακού για την άξια άνοδό της από την Δ' Εθνική κατηγορία στην Επαγγελματική Football League 2.

Η ΠΑΕ Πιερικός συγχαίρει για την άνοδό τους τις ομάδες: Ακαδημία Παλταμώνα για την άνοδό της στην Δ' Εθνική, Άρης Κοκκινοπλιτών, Ελπίς Κατερίνης, Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα και Μακεδονικό Ν. Εφεσσού για την άνοδο στην Α' Ερασιτεχνική κατηγορία.

Τέλος, στον Διγενή Αλωνιών, Πιερικό Ρυακιών, Ορφέα Φωτεινών και ΑΕ Περίστασης για την άνοδο στην Β' Ερασιτεχνική κατηγορία", ανέφερε η ανακοίνωση.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ