ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Φίλαθλος Αλ Νασρ κατά Ρονάλντο: "Ήταν φάντασμα σε όλο το ματς, να φύγει πρώτος"

Saudi Arabia's Al Nassr Cristiano Ronaldo reacts in a match with Iran's Persepolis during their AFC Champions League soccer match at the Azadi Stadium in Tehran, Iran, Tuesday, Sept. 19, 2023. (AP Photo/Vahid Salemi)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε ματς με τη φανέλα της Αλ Νασρ @2023 AP IMAGES/VAHID SALEMI

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στον αποκλεισμό της Αλ Νασρ από τα προημιτελικά του Champions League Ασίας, με έναν απογοητευμένο οπαδό της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα να ζητάει την απομάκρυνση του Πορτογάλου, χαρακτηρίζοντάς τον φάντασμα καθ' όλη τη διάρκεια του ματς,

Στο μάτι του κυκλώνα έχει μπει εδώ και λίγες ώρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τους φιλάθλους της Αλ Νασρ, καθώς μερίδα εξ αυτών ζητάει την απομάκρυνση του Πορτογάλου από την ομάδα.

Αιτία είναι ο αποκλεισμός της Αλ Νασρ στα προημιτελικά του Champins League Ασίας από την Αλ Αΐν στη διαδικασία των πέναλτι.

Μια αναμέτρηση που στιγματίστηκε από τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ρονάλντο προ κενής εστίας και τη συγγνώμη του προς τους οπαδούς της ομάδας μετά το γκολ του που έστειλε το ματς στην ψυχοφθόρο διαδικασία στο 28' της παράτασης.

Ωστόσο, μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο 39χρονος αστέρας έγινε αποδέκτης δριμείας κριτικής από φίλαθλο της Αλ Νασρ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Κριστιάνο "φάντασμα", ενώ του ζήτησε να αποχωρήσει πρώτος από τον σύλλογο.

"Όλα αυτά τα μεγάλα ονόματα, ο Τέγιες, ο Ρονάλντο, τι έκαναν; Ο Ρονάλντο φωνάζει και κάνει Siu μετά από ένα πέναλτι που έβαλε, αλλά στη διάρκεια του αγώνα ήταν φάντασμα. Είχαμε έξι ευκαιρίες και ποιος τις σπατάλησε; Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Αυτός είναι που θα έπρεπε να φύγει πρώτος από την ομάδα! Χρειαζόμαστε νέους επιθετικούς και μεγάλους παίκτες έτοιμους να αντέξουν τις ευθύνες", ανέφερε γεμάτος αγανάκτηση ο νεαρός Σαουδάραβας.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ