ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε την ευκαιρία της χρονιάς σε κενή εστία και ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Αλ Νασρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε την ευκαιρία της χρονιάς σε κενή εστία και ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Αλ Νασρ
PRINT SCREEN

Η Αλ Νασρ αποχαιρέτησε το Champions League Ασίας χάνοντας στα πέναλτι από την Αλ Αΐν, μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που έληξε 4-3 στην παράταση και το οποίο σημαδεύτηκε από την ευκαιρία της χρονιάς του Ρονάλντο και τη συγγνώμη του προς τους οπαδούς.

Η Αλ Νασρ κυνήγησε το βράδυ της Δευτέρας (11/03) να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο παιχνίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κόντρα στην Αλ Αΐν, όμως παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League Ασίας.

Με το ματς να λήγει 3-2 υπέρ της στην κανονική διάρκεια και 4-3 στο φινάλε της παράτασης, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη ρωσική ρουλέτα των πέναλτι, εκεί που ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε μεν αλλά οι Μπρόζοβιτς, Οτάβιο και Τέλες δεν ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους με τα δίχτυα, για να έρθει η ήττα με 4-1 και το πρόωρο πικρό αντίο στη διοργάνωση.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο CR7 ήταν εκείνος που έστειλε το ματς στα πέναλτι ευστοχώντας από την άσπρη βούλα στο 118', ωστόσο κατάφερε να στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα για μία αποτυχημένη προσπάθεια!

Αυτή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας του αγώνα, με τον 39χρονο σούπερ σταρ να αστοχεί σχεδόν προ κενής εστίας, με πλασέ από τα τρία μέτρα, με τον ίδιο να σοκάρεται από το γεγονός αυτό και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να κάνει μία χειρονομία με τα δύο χέρια του θέλοντας ουσιαστικά να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους της Αλ Νασρ στις εξέδρες.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ