ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε τις έξι αγαπημένες του λέξεις

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη φιέστα του Ολυμπιακού το 2021
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη φιέστα του Ολυμπιακού το 2021 EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στις έξι λέξεις που του αρέσουν και οι οποίες χαρακτηρίζουν τον Ολυμπιακό κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του "Καραϊσκάκης" για την απονομή του τίτλου στους Πειραιώτες (VIDEOS).

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε με εντυπωσιακό τρόπο την κατάκτηση του 2ου σερί τίτλου πρωταθλητή και 46ου συνολικά στην ιστορία του και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο πάρτι εντός του φαληρικού γηπέδου ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Λίγο πριν την απονομή του τροπαίου στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές του, ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και εκεί δέχτηκε την ερώτηση του παρουσιαστή της βραδιάς, Χρήστου Φερεντίνου.

"Βλέπω εδώ στις φανέλες των παικτών να είναι γραμμές λέξεις όπως Dream (Ονειρεύομαι), Love (Αγαπώ), Create (Δημιουργώ), Fight (Παλεύω), Survive (Επιβιώνω) Win (Νικών). Ποια είναι η αγαπημένη σας λέξη από αυτές", ήταν η σχετική ερώτηση, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να απαντάει λακωνικά: "Και οι έξι. Αλλά στο τέλος πάντα κερδίζουμε εδώ".

Photo Credits: Print Screen Glomex

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ