ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Φερναντίνιο: "Δεν συνεχίζω στη Σίτι τη νέα σεζόν, επιστρέφω στη Βραζιλία"

Ο Φερναντίνιο στην αναμέτρηση με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Premier League
Ο Φερναντίνιο στην αναμέτρηση με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Premier League @ 2021 MARTIN RICKETT/ ASSOCIATED PRESS

Ο Φερναντίνιο ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League ότι δεν θα συνεχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά θα επιστρέψει στη Βραζιλία για να έχει τακτικά χρόνο συμμετοχής.

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φερναντίνιο, ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τους πολίτες, καθώς δεν επιθυμεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του μαζί τους.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στη Βραζιλία, αφενός γιατί θέλει να παίζει τακτικά, αφετέρου γιατί πήρε την απόφαση αυτή με την οικογένειά του, η οποία είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνον

Στην ερώτηση για το αν θα μείνει στη Σίτι τη νέα σεζόν απάντησε: "Όχι", ενώ εξηγώντας τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση ανέφερε: "Θέλω να παίζω τακτικά. Θέλω να επιστρέψω στη Βραζιλία. Πήρα αυτή την απόφαση με την οικογένειά μου, η οποία είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα".

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έμεινε έκπληκτος με την ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή του, καθώς σε σχετική ερώτηση που έγινε, ανέφερε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την απόφαση που πήρε ο Φερναντίνιο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ