ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Η Σίτι 100 χρόνια πίσω από τη Γιουνάιτεντ"

Φέργκιουσον: "Η Σίτι 100 χρόνια πίσω από τη Γιουνάιτεντ"

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έδωσε συγχαρητήρια στη Σίτι για την κατάκτηση του τίτλου αλλά δεν ξέχασε να ρίξει το καρφί του στη συμπολίτισσα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι έκαναν 44 χρόνια υπομονή μέχρι να δουν την ομάδα τους πρωταθλήτρια Αγγλίας, όμως ανταμείφθηκαν για αυτό με το συγκλονιστικό φινάλε του αγώνα κόντρα στην ΚΠΡ που βρήκε τους "πολίτες" να επικρατούν με 3-2 χάρη σε δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Πλέον, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και οι παίκτες του ονειρεύονται να χτίσουν τη δική τους δυναστεία στο Νησί παίρνοντας τη σκυτάλη από τη συμπολίτισσα, όμως ο Άλεξ Φέργκιουσον έσπευσε να τους... προσγειώσει με σημερινές δηλώσεις τους.

"Μπορούν να πανηγυρίζουν όσο θέλουν, αυτό είναι άλλωστε το αναμενόμενο, όμως η ιστορία της δικής μας ομάδας είναι ξεχωριστή", τόνισε ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" και συνέχισε:

"Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Πιστεύω ότι έχουμε μία πλούσια ιστορία, καλύτερη από τον καθένα και θα τους πάρει έναν αιώνα για να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο με τη δική μας ιστορία".

Επίσης, ο "Φέργκι" δήλωσε υπερήφανος για το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να συγκεντρώσει στο πρωτάθλημα 89 πόντους, νούμερο που χαρακτήρισε ασύλληπτο για ομάδα που δεν κατακτά τελικά τον τίτλο.

"Στην αρχή της σεζόν, αν θυμάμαι καλά, είπα ότι με 82 πόντους θα έφταναν πιθανότατα για τον τίτλο και βλέπουμε ότι πήραμε επτά περισσότερους.

Στα περισσότερα πρωταθλήματα με 89 πόντους παίρνεις το πρωτάθλημα..."

Υπενθυμίζεται ότι αυτή ήταν η 20η σεζόν από την ίδρυση της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει τη μερίδα του λέοντος στους τίτλους με 12 και τη Μάντσεστερ Σίτι να γίνεται η τέταρτη ομάδα πλην της συμπολίτισσας που στέφθηκε πρωταθλήτρια μετά από τις Άρσεναλ (3), Τσέλσι (3) και Μπλάκμπερν (1).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ