PREMIER LEAGUE

Τα πανηγύρια παικτών και οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι

Τα πανηγύρια παικτών και οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι
Σίτι πρωταθλήτρια

Δείτε τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι να σηκώνουν το τρόπαιο, τους οπαδούς της ομάδας να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο και τον Τζιμπρίλ Σισέ να πανηγυρίζει μαζί με τον Σαμίρ Νασρί.

Το πιο δραματικό φινάλε στην ιστορία της είχε χθες (13/5) η Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η ομάδα που στο τέλος πανηγύρισε, αλλά για να φτάσει σε αυτό το σημείο έπρεπε να συμβούν απίστευτα πράγματα.

Οι "πολίτες" από τη στιγμή που ισοφαρίστηκαν από τον Τζιμπριλ Σισέ και μετά δε βρέθηκαν ούτε για μισό λεπτό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, δεδομένου πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νικούσε σταθερά με το γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ. Ακόμα, και όταν ο Έντιν Τζέκο έκανε το 2-2 στο 92' πρωτοπόρος στη βαθμολογία εξακολουθούσε να ήταν η Γιουνάιτεντ, οι παίκτες της οποίας είδαν μετά το τέλος του δικού τους αγώνα τη Σίτι να ανατρέπει την κατάσταση με γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο.

Η δίψα του κόσμου ήταν τέτοια, καθώς τα 44 χρόνια αναμονής ήταν τόσα πολλά, που αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης μπήκαν μέσα για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες. Την ίδια στιγμή ο Σισέ έδινε τις δικές του απαντήσεις σε όσους ισχυρίζονταν πως οι σχέσεις του με τον Σαμίρ Νασρί δεν ήταν καλές, αφού ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο πανηγύρισε μαζί.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές πήγαν για λίγο στ' αποδυτήρια και επέστρεψαν για την απονομή. Ο Βινσέντ Κομπανί ως αρχηγός ήταν ο παίκτης που σήκωσε στον αέρα του Μάντσεστερ το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ, το οποίο θα περιφέρουν σήμερα (14/5) οι ποδοσφαιριστές της Σίτι στην καθιερωμένη παρέλαση που κάνει την επομένη της κατάκτησης του τίτλου ο νικητής.

TWEETS

Τέλος, σας παραθέτουμε μερικά από τα χιλιάδες tweets που αναφέρονταν στις δύο ομάδες. Οι μεν οπαδοί της Σίτι ως επί το πλείστον στάθηκαν στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η κατάκτηση του πρωταθλήματος και στα φοβερά συναισθήματα που ένιωσαν, ενώ οι δε οπαδοί της Γιουνάιτεντ στο γεγονός πως έφτασαν πολύ κοντά στην προσθήκη ενός ακόμη πρωταθλήματος στην τροπαιοθήκη τους και στο ότι θα επιστρέψουν πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ