CHAMPIONS LEAGUE

Φέργκιουσον:"Η μεγαλύτερη νίκη"

Φέργκιουσον:"Η μεγαλύτερη νίκη"
φεργκιουσον

Ως τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή νίκη, χαρακτήρισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το επιβλητικό 7-1 επί της Ρόμα

Ο Σκωτσέζος τεχνικός φανερά ικανοποιημένος τόνισε:" Ήταν μία φανταστική εμφάνιση από όλους τους παίκτες μας. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση στην Ευρώπη που κάναμε εδώ. Δεν περιμέναμε να νικήσουμε με 7-1 αλλά το επίπεδο της απόδοσης μας ήταν ιδιαίτερα υψηλό".

Στην συνέχεια ο Σκωτσέζος τεχνικός στάθηκε και στο γεγονός πως πιθανότατα στα ημιτελικά θα βρίσκονται τρεις αγγλικές ομάδες. "Το γεγονός ότι τρεις αγγλικές ομάδες θα είναι στα ημιτελικά, σημαίνει ότι το πρωτάθλημα μας είναι το καλύτερο στην Ευρώπη. Έξι ή επτά χρόνια πριν το ισπανικό ποδόσφαιρο ήταν το καλύτερο", ανέφερε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξάλλου από την πλευρά του, είπε:" Όλοι πίστεψαν ότι θα μπορούσαμε να προκριθούμε, αλλά είναι ένα απίστευτο αποτέλεσμα.

Η νίκη με 7-1 επί της Ρόμα στα προημιτελικά είναι σπουδαίο αποτέλεσμα. Είναι σπουδαίο για τους παίκτες και τον σύλλογο, αλλά τώρα πρέπει να σκεφτούμε τα ημιτελικά".

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του αγώνα, ήταν ο Μίκαελ Κάρικ που πέτυχε δύο γκολ εξάλλου, είπε:" Αρχίσαμε πολύ καλά και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε για να σκοράρουμε. Το ότι συνεχίσαμε σε όλο το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο ήταν ονειρικό".

Στην αντίπερα όχθη ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν μπορούσε να εξηγήσει τους λόγους της κατάρρευσης της Ρόμα, αναφέροντας :

"Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε τι συνέβη, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα έπαιξε καλά στα δέκα πρώτα λεπτά. Τότε την πρώτη φορά που επιτέθηκε η Μάντσεστερ, σκόραρε. Αποτύχαμε να αντιδράσουμε στον ενθουσιασμό τους και η απειρία μας στοίχισε στις αντεπιθέσεις τους".











TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ