ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Φέργκιουσον: "Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον Ρονάλντο να παίζει στη Σίτι"

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη συνέντευξή του στο Viaplay
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη συνέντευξή του στο Viaplay PRINT SCREEN TWITTER: THE CR7 TIMELINE

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παραδέχθηκε πως μεσολάβησε στη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως είναι αδύνατο για εκείνον να φανταστεί τον Πορτογάλο με τη φανέλα της Σίτι.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το απόγευμα του Σαββάτου (11/9) βρέθηκε στο Ολντ Τράφορντ για να παρακολουθήσει από κοντά το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ (4-1), όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ονειρικό ντεμπούτο για δεύτερη φορά με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων, σκοράροντας δις.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σε δηλώσεις του, ο άλλοτε τεχνικός της Γιουνάιτεντ αποτέλεσε το πρόσωπο-κλειδί για την επιστροφή του στο Μάντσεστερ, με τον Φέργκιουσον να το επιβεβαιώνει και να παραδέχεται πως συνομίλησε τόσο με τους Γκλέιζερς, όσο και με τον 36χρονο επιθετικό. Μάλιστα, δήλωσε και ανακουφισμένος που δεν κατέληξε στη Σίτι.

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένος όσο και οι υπόλοιποι οπαδοί της Γιουνάιτεντ, για την επιστροφή του Ρονάλντο. Πολλοί άνθρωποι έπαιξαν το ρόλο τους για την επιστροφή του Ρονάλντο. Προσωπικά, συνέβαλα γνωρίζοντας ότι ο Κριστιάνο ήθελε πραγματικά να επιστρέψει. Και αυτό ήταν σημαντικό. Λειτούργησε πολύ καλά.

Δεν θα έλεγα ότι είναι συναισθηματικό, αλλά είναι σίγουρα συναρπαστικό και επίσης νιώθω ανακούφιση. Μεγάλη ανακούφιση. Δεν μπορούσα να τον φανταστώ να παίζει στη Μάντσεστερ Σίτι. Μίλησα και με τους Γκλέιζερς κι έτσι ολοκληρώθηκε η επιστροφή του", τόνισε χαρακτηριστικά πριν το ματς με τη Νιούκαστλ στο Viaplay.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ