ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκι: "Δύο ακόμα ευρωπαϊκά και... σταματώ"!

Φέργκι: "Δύο ακόμα ευρωπαϊκά και... σταματώ"!
Φέργκιουσον-Μάντσεστερ

Την αποκάλυψη ότι αν έρθουν δύο ακόμα ευρωπαϊκά τρόπαια θα δώσει αμέσως τέλος στην καριέρα του, έκανε σε συνέντευξή του στο CNN ο Άλεξ Φέργκιουσον

"Εαν υπάρχει μία πρόκληση θα ήθελα ο σύλλογος να κερδίσει περισσότερα ευρωπαϊκά τρόπαια από αυτά που έχει κερδίσει, και νομίζω ότι το έχω αναφέρει αυτό μερικές φορές αυτά τα χρόνια. Δε νομίζω ότι έχουμε κατακτήσει τον αριθμό τίτλων που θα έπρεπε", τόνισε ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" για να συνεχίσει:

"Υπήρχαν χρόνια που ήμασταν άτυχοι και χρονιές που απογοητεύσαμε, ενώ υπήρχαν και χρονιές που έχουμε πετάξει παιχνίδια μέσα από τα χέρια μας, και αυτό μας δίνει να καταλάβουμε τι άθλημα είναι το ποδόσφαιρο. Εάν μπορούσαμε να κερδίσουμε δύο ακόμα ευρωπαϊκά τρόπαια, τότε θα σταματούσα σίγουρα".

Ο Σκωτσέζος τεχνικός έκανε επίσης ειδική μνεία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, επαινώντας τον 24χρονο άσος για την ωριμότητα που επιδεικνύει παρά το υψηλό προφίλ που διατηρεί. "Νομίζω ότι είχε πειρασμούς και νομίζω ότι υπήρχε περίοδος που μπορούσες να δεις τα αποτελέσματα αυτού του γεγονότος στο χορτάρι.

Είναι τυχερός με την έννοια ότι οι άνθρωποι εδώ μπορούν να του πουν την αλήθεια και να είναι ευθείς μαζί του και αυτό το έχει εκτιμήσει. Εάν αλλάξει ως χαρακτήρας τότε θα έχουμε πρόβλημα. Ευτυχώς ο Ρονάλντο έχει καλές ανθρώπινες ποιότητες. Είναι καλό παιδί".





TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ