ΑΕΚ

Φερέρ: "Μου άρεσε το β' μέρος"

Φερέρ: "Μου άρεσε το β' μέρος"
ΑΕΚ - ΕΛΦΣ

Την εμφάνιση του β' μέρους ξεχώρισε ο Φερέρ. Παππάς: "Βιάστηκαν να με κρίνουν..."(vids)!

Ο τεχνικός της Ένωσης, Λορένσο Σέρα Φερέρ, στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε ικανοποιημένος από το δεύτερο μέρος αλλά και την παρουσία του Χάρη Παππά, αλλά στα πρώτα 45' η ομάδα δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι.
"Πιστεύω μας κόστισε να προσαρμοστούμε. Στα πρώτα 45’ δεν παίξαμε καθόλου καλά όπως εγώ πιστεύω ότι μπορούσαμε. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μου άρεσε, έδειξε αποτελεσματικότητα. Η αλλαγή του Παππά με τον Μανού ήταν εξαιρετική όχι για το ωραίο γκολ που σημείωσε, αλλά γιατί μας έδωσε τον έλεγχο, κάναμε αντεπιθέσεις φτάναμε και από τα άκρα και τον άξονα και το παιχνίδι ήταν ανοιχτό", δήλωσε αρχικά ο Φερέρ και πρόσθεσε:

"Μετά από 20’ στο δεύτερο μέρος η Έλφσμποργκ μπορούσε να βάλει γκολ, αλλά και η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες. Δηλαδή οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες θα μπορούσε να νικήσει. Όταν βάζεις στον αγωνιστικό χώρο παίκτες με ιδιαίτερα επιθετικά χαρακτηριστικά παίρνεις ρίσκο και έτσι η άμυνα και το κέντρο του αντιπάλου έχουν μεγαλύτερη ευκολία.

Όταν παίζεις στο κέντρο με Καφέ, Τόζερ, Μαντούκα, Μπλάνκο, Παππά, όλοι έχουν καθαρά επιθετικό χαρακτήρα και αυτό σε κάποιες φάσεις δημιουργεί αποδιοργάνωση. Ρισκάραμε για να νικήσουμε και στο τέλος πρέπει να συμβιβαστούμε με το ένα γκολ".




Η παρουσία του Χάρη Παππά στο δεύτερο μέρος που συνδυάστηκε με το γκολ της Ένωσης αλλά και εξαιρετική απόδοση, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Φερέρ.

"Οι παίκτες κερδίζουν την εμπιστοσύνη στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παππάς ήταν αρκετά καλός και αν ο ίδιος συνεχίσει έτσι φυσικά και θα πάρει ευκαιρίες και θα αγωνίζεται. Είναι καταστάσεις στο παιχνίδι που θα μου άρεσε να τις βελτιώσουμε. Αν εμείς βάζουμε στον αγωνιστικό χώρο παίκτες με ταλέντο για να κρατάμε τον έλεγχο και δεν το καταφέρνουμε δεν είμαι ικανοποιημένος. Πρέπει να δουλέψουμε να το βελτιώσουμε.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει το στοιχείο της επαναστατικότητας, δηλαδή χάναμε και προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς και τα καταφέραμε. Υπήρχαν πράγματα που μου άρεσαν και άλλα όχι".




Παππάς: "Κάποιοι με βιάστηκαν να με κρίνουν..."


Ο Χάρης... Πότερ της Ένωσης που ήταν και ο πρωταγωνιστής του αγώνα, μετά τη λήξη του παιχνιδιού μίλησε για την εμφάνιση του και απάντησε σε αυτούς που βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα:

"Εγώ είχα πει από την αρχή ότι χρειάζομαι χρόνο για να προσαρμοστώ, αλλά πολλοί βιάστηκαν να με κρίνουν, όπως γίνεται πάντα στην Ελλάδα. Τώρα είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση, έχω αφομοιώσει αυτά που ζητά ο προπονητής μου και έδειξα πως μπορώ να προσφέρω".


Ο μεσοεπιθετικός του δικεφάλου, αναφέρθηκε στην εξέλιξη του αγώνα: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Έλφσμποργκ αποδείχτηκε πολύ καλή ομάδα, ενώ είχε και το πλεονέκτημα του πλαστικού χλοοτάπητα. Εμείς σταθήκαμε καλά στο δεύτερο μέρος, δημιουργώντας ευκαιρίες και νομίζω πως δίκαια πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί και να αιφνιδιαστήκαμε από την Έλφσμποργκ, που έδειξε δείγματα πολύ δυνατής ομάδας με δυνατότητες να κόψει πόντους και από τις άλλες του ομίλου".



To γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ η Έλφσμποργκ:




Το γκολ της ισοφάρισης από τον Παππά:

















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ