ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Η ευθύνη είναι όλων..."

Φερέιρα: "Η ευθύνη είναι όλων..."
INTIME SPORTS

Στο δικό του... κόσμο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε στο σχόλιο του για το ματς, πως η ομάδα του είχε καλή εικόνα και διευκρίνισε πως η ευθύνη της ήττας είναι όλων. Παράλληλα ζήτησε εμπιστοσύνη και στήριξη από τους οπαδούς.

Εκτός τόπου και χρόνου φάνηκε να είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, τόσο στην διάρκεια του αγώνα όσο και μετά στο σχόλιο του που τόνισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε και άσχημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε την στήριξη του κόσμου αλλά και την εμπιστοσύνη του υπογραμμίζοντας πως χάθηκε ένα παιχνίδι ενώ απομένουν ακόμα δεκαπέντε.

" Ήταν ένα παιχνίδι που ελέγχαμε από την αρχή και στο οποίο ήμασταν κυρίαρχοι στη διάρκεια των 90 λεπτών, αλλά χάσαμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ. Όμως από το πρώτο λεπτό ήταν φανερό ότι υπήρχε κάποια ανησυχία στους ποδοσφαιριστές μου. Από την εμπειρία που έχω στο ποδόσφαιρο θα ήθελα να τονίσω τα εξής:


Είναι κατ΄αρχήν φανταστικό το γεγονός ότι έχουμε φιλάθλους που έχουν τέτοιο πάθος για την ομάδα και πιστεύουν σε αυτήν.

Γνωρίζω όμως επίσης ότι οι παίκτες μου προσπαθούν να κάνουν ο,τι καλύτερο μπορούν στον αγώνα, παρ' όλη την πίεση και τη συνεχή επιθυμία για να αποδώσουν με τον τρόπο που η ομάδα απαιτεί. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι και να υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τον κόσμο στην ομάδα και από την ομάδα στον κόσμο.

Αυτή η αγάπη και το πάθος που έχουν οι φίλαθλοι μας για την ομάδα θα δώσει μεγαλύτερη δύναμη στους παίκτες. Ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε καλύτερα. Θέλουμε να τα καταφέρουμε και να κάνουμε το καλύτερο. Όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι ενωμένη. Σήμερα δεν κάναμε ένα κακό παιχνίδι, αλλά σε αρκετές στιγμές αισθάνθηκα ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα.

Την ευθύνη για το αποτέλεσμα την έχουμε όλοι. Εμένα, των παικτών και της διοίκησης. Εμείς πρέπει να αλλάξουμε για να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα και για να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα Αυτή είναι δική μας ευθύνη.

Βλέπουμε τα πράγματα κατάματα και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό ώστε η οικογένεια του Παναθηναϊκού να μπορέσει να ξαναπάρει τις ευκαιρίες που είχε. Μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, έχει χρέος να κερδίζει σε όλους τους αγώνες. Για να γίνει αυτό είναι ανάγκη ο κόσμος να είναι ενωμένος.

Χάσαμε ένα παιχνίδι και απομένουν 15 ακόμα και ουδείς κερδίζει ή χάνει το πρωτάθλημα, όταν αυτό βρίσκεται στη μέση" τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός στο σχόλιο του για το ματς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ