ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Χαρακτήρα νικητή ανεξάρτητα από τις απουσίες"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπέλ Φερέιρα είδε τον ΠΑΟΚ να νικά τον Παναθηναϊκό στο φιλικό του Σαββάτου και ο Πορτογάλος έμεινε ικανοποιημένος από το χαρακτήρα νικητή που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 τον Παναθηναϊκό σε φιλικό παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες έπαιξαν με αρκετές απουσίες. Ο Αμπέλ Φερέιρα με το τέλος της αναμέτρησης μιλώντας στο "Παναθηναϊκός TV" τόνισε πως αυτό που του άρεσε ήταν ο χαρακτήρας νικητή που έδειξε η ομάδα του ενώ ρωτήθηκε και για τον Εσίτι και όσα μπορεί να προσφέρει.

"Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε ανεξάρτητα από το αν έχουμε απουσίες και τον αντίπαλο που έχουμε μπροστά μας είναι να διατηρήσουμε τη νοοτροπία του νικητή, ανεξάρτητα από το χαρακτήρα του φιλικού και τις αλλαγές που είχαμε. Και αυτό το είδαμε και σήμερα".

Για την παρουσία των Εσίτι και Σβαμπ:
"Ο Εσίτι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι μια εξαιρετική περίπτωση για μένα. Χρειάστηκε παραπάνω χρόνο να προσαρμοστεί σε σχέση με άλλους, συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο αρκετές φορές. Βοηθά την ομάδα στο ανασταλτικό κομμάτι και προσπαθεί και στην επίθεση. Με τα χαρακτηριστικά που έχει μπορεί να παίξει και με τον Σβαμπ και με τον Καντουρί και τον Νινούα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ