ΑΡΗΣ

Φεράρι: "Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα, διπλό το κίνητρό μας"

Φεράρι: "Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα, διπλό το κίνητρό μας"
INTIME SPORTS

Ο Φράνκο Φεράρι στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson αναφέρθηκε στο διπλό κίνητρο της ομάδας του.

Ο Άρης προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και θα διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιό του στον θεσμό και το πρώτο μετά το 1970. Ο Φράνκο Φεράρι στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το ματς με τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε στο διπλό κίνητρο της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φεράρι:

"Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να κάνω ποδοσφαιρικές αναλύσεις, τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα, είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό. Έχουμε καιρό μπροστά μας για να τον αναλύσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ για να είμαστε πιο ήρεμοι στο δεύτερο, ο Παναιτωλικός είναι πολύ καλή ομάδα, δυσκόλεψε τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια.

Είναι μακριά ο τελικός, σκεφτόμαστε τα playoffs, έχουμε απόσταση από τις ομάδες που προπορεύονται αλλά μας ενδιαφέρει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ούτως ώστε να φτάσουμε στον τελικό με αυτοπεποίθηση. Είναι διπλό το κίνητρο, ο στόχος μας ήταν να πάμε στον τελικό, φτάσαμε και θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο μετά από πάρα πολλά χρόνια. Η συμμετοχή στην Ευρώπη είναι ένα επιπλέον κίνητρο".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ