ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Ο Ζόρζε Ζεσούς ανακοίνωσε το τέλος του απ' την τουρκική ομάδα

 Ο Ζορζέ Ζεσούς στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Σεβίλλη
Ο Ζορζέ Ζεσούς στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Σεβίλλη 2023 AP PHOTO

Έπειτα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Τουρκίας από τη Φενέρμπαχτσε, ο Ζορζέ Ζεσούς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τουρκική ομάδα.

Την Κυριακή (11/6) η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 2-0 της Μπασάκσεχιρ και κατέκτησε το Κύπελλο Τουρκίας. Μετά το τέλος του παιχνιδιού επισημοποιήθηκε η αποχώρηση του Ζορζέ Ζεσούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του αποχαιρέτησε την ομάδα του, αλλά και τον τουρκικό λαό και πλέον όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

"Είναι ένας αποχαιρετιστήριος λόγος. Τελειώσαμε τον τελικό με τον καλύτερο τρόπο. Δεν είχαμε κατακτήσει αυτή την κούπα για χρόνια. Η κούπα είναι σημαντική για την ιστορία της ομάδας, για την καριέρα μου και τους παίκτες μας. Στο πρωτάθλημα παλεύαμε μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που μού έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω. Από σήμερα δεν είμαι προπονητής της Φενέρμπαχτσε. Αφήνω την Τουρκία με στεναχώρια. Ευχαριστώ τον τουρκικό λαό. Μία μεγάλη τραγωδία συνέβη εδώ (σ.σ. αναφέρεται στον σεισμό), ο τουρκικός λαός είναι σπουδαίος.

Έχω λάβει εδώ και αρκετό καιρό την απόφασή μου. Θα επιστρέψω στην Πορτογαλία και θα δω αν μπορώ να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα" δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο Ζεσούς βρισκόταν στον πάγκο της Φενέρ από τον Ιούνιο του 2022 και την καθοδήγησε σε 52 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ