ΤΟΥΡΚΙΑ

Φενέρμπαχτσε - Γκιρεσούνσπορ 2-1: Επιστροφή στις νίκες για τα "καναρίνια" που ετοιμάζονται για τον Ολυμπιακό

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Άιντραχτ
Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Άιντραχτ © 2021 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Γκιρεσούνσπορ και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και πλέον ετοιμάζεται σιγά σιγά για το ματς με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη (30/9) στην Κωνσταντινούπολη για το Europa League.

Η Φενέρμπαχτσε πήρε το τρίποντο κόντρα στην Γκιρεσούνσπορ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Τουρκία, επικρατώντας με 2-1, με τους Μεσούτ Οζίλ και Φέρντι Καντίογλου να χαρίζουν στην ομάδα τους το τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι την ερχόμενη Πέμπτη (30/9, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE SPORT24) αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League, με ένα γκολ από τα αποδυτήρια πήραν το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, ο Ρόσι έκανε τη σέντρα, με τον Καντίογλου να κάνει το 1-0 από κοντά.

Η ομάδα του Δημήτρη Πέλκα βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος στο 64' διεύρυνε το προβάδισμα για τη Φενέρ, ενώ από την νωρίτερα η Γκιρεσούνσπορ σπατάλησε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, χάνοντας πέναλτι. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τελικά σε 2-1, με τον Ντουκάρα να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ στο 85ο λεπτό από τα 30 μέτρα.

Κάπως έτσι, τα "καναρίνια" επέστρεψαν στις νίκες στο τουρκικό πρωτάθλημα, σκαρφαλώνοντας στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 πόντους, ενώ βρίσκονται και στο -1 από την κορυφή.

Φενέρμπαχτσε: Μπαγιντίρ, Σάλαϊ, Καντίογλου (73' Γιουμουσκάγια), Οσάβι, Σαμουέλ, Γκουστάβο, Χακάν, Αζίζ (60' Τζέκοφ), Κίμ, Ρόσι (60' Μπερίσα), Οζίλ, Βαλέντσια (81' Πέλκας)

Γκιρεσούνσπορ: Πίρι, Γάβρου, Μπέχιτς (56' Σουλεγμάνοφ), Πελούπεσι (56' Τασντεμιρ), Ντιάρα, Πέρεζ, Ντιαμπατέ (77' Άγκνταγκ), Τραορέ (63' Ουμουτ Ναγίρ), Μπάλντε (67' Ντουκάρα) Φλάβιο, Σεργκίνιο

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ