ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Φενέρμπαχτσε: Έβαλε στο στόχαστρο τον Παπασταθόπουλο

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Άρσεναλ απέναντι στην Πόρτσμουθ για το FA Cup
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Άρσεναλ απέναντι στην Πόρτσμουθ για το FA Cup AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Μετά από την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα, η Φενέρμπαχτσε θέλει να προσθέσει έναν ακόμα Έλληνα παικτη στη μηχανή της, τον -παροπλισμένο εδώ και καιρό Άρσεναλ- Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει μπει στο "ψυγείο" από τον Μικέλ Αρτέτα, που τον έχει αφήσει εκτός της λίστας των παικτών που έχει δηλώσει η Άρσεναλ για τους αγώνες της σε Premier League και Europa League, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν εξακολουθεί να ενδιαφέρει αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Μία από αυτές εμφανίζεται να είναι η Φενέρμπαχτσε, με την εφημερίδα "Fanatik" να αναφέρει πως η Φενέρμπαχτσε επιθυμεί να προχωρήσει στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και πως το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων της είναι αυτό του Sokratis.

"0 32χρονος στόπερ θα αφήσει την Άρσεναλ τον Ιανουάριο. Ο πρόεδρος Αλί Κοτς είχε συνάντηση μαζί του όπου συζήτησαν για το ενδεχόμενο μεταγραφής κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψής του στο Λονδίνο.

Επιπλέον, ο Παπασταθόπουλος είναι ένας παίκτης τον οποίο θέλει στην Φενέρ και ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ομάδας, Εμρέ Μπελόζογλου", αναφέρει το δημοσίευμα για το μπάσιμο της ομάδα της Κωνσταντινούπολης για τον έμπειρο σέντερ μπακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ