ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Εζίλ βρήκε τρόπο να δραπετεύσει από το Λονδίνο μέσω της Φενέρμπαχτσε

Ο Μεσούτ Οζίλ κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Premier League ανάμεσα σε Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ στο Έμιρεϊτς τον Μάρτιο του 2020.
Ο Μεσούτ Οζίλ στο παιχνίδι Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ την σεζόν 2019/2020 Ⓒ 2020 MATT DUNHAM /ASSOCIATED PRESS

Αγγλικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν μυστικό ραντεβού στο Λονδίνο μεταξύ του Μεσούτ Εζίλ κα ανθρώπων της Φενέρμπαχτσε, με τις δύο πλευρές να είναι έτοιμες να υπογράψουν προσύμφωνο συνεργασίας μέσα στον Ιανουάριο.

Ο Μεσούτ Εζίλ δεν έχει ούτε παρόν αλλά ούτε και μέλλον στην Άρσεναλ όσο υπάρχει ο Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο και αυτό το αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής με το ποδόσφαιρο.

Αρκεί να προσέξει πως η τελευταία εμφάνιση του Γερμανού μέσου με τη φανέλα των κανονιέρηδων ήταν τον περασμένο Μάρτιο, με τον Ισπανό τεχνικό να μην υπολογίζει τον παίκτη και να τον έχει μάλιστα εκτός της λίστας που έχει δηλώσει η ομάδα του τόσο για τους αγώνες της στην Premier League όσο και σε αυτήν για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της.

Παρόλα αυτά, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για τον Εζίλ να αποχωρήσει ούτε για την Άρσεναλ να απαλλαχτεί τόσο εύκολα από την παρουσία του από τη στιγμή που στη μέση υπάρχει ένα μυθικό συμβόλαιο, με τον 32χρονο να απολαμβάνει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 350.000 λιρών χωρίς να χρειαστεί να ιδρώνει την ώρα των αγώνων.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της "Bild", ο Εζίλ είχε μυστική συνάντηση στην αγγλική πρωτεύουσα με αντιπροσωπεία της Φενέρμπαχτσε και είναι πιθανό οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια και ο παίκτης να υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας μέσα στον Ιανουάριο, για να μετακινηθεί στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης το καλοκαίρι του 2021.

Το ίδιο μάλιστα μέσο υποστηρίζει πως ο παραγκωνισμένος από τον Αρτέτα ποδοσφαιριστής είναι διατεθειμένος -προκειμένου να διευκολύνει το deal- να δεχτεί μία γενναία μείωση των αποδοχών του κατά 200.000 λίρες την εβδομάδα

"Ακόμα και ένα 24ωρο είναι μεγάλο διάστημα στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για εκείνον. Αυτό δεν έχει αλλάξει, όπως επίσης και η επιθυία του να τιμήσει το συμβόλαιό του και να παίξει.

Είναι άνδρας που κρατάει το λόγο του, πιστός, και είναι δύσκολο να βρεις αφοσιωμένους ανθρώπους αυτές τις εποχές", τόνισε σε συνέντευξή του ο μάνατζέρ του, Εργκούτ Σογκούτ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο άλλοτε παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης και Βέρντερ Βρέμης δεν έχει την παραμικρή διάθεση να αφήσει τους κανονιέρηδες πριν το φινάλε της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ