ΝΟΡΙΤΣ

Φάρκε για Τζόλη: "Παίκτης με εξαιρετική προοπτική, θα του δώσουμε χρόνο να προσαρμοστεί"

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε
Ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε © SHAUN BOTTERILL / POOL GETTY / AP IMAGES

Ο Ντάνιελ Φάρκε μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Χρήστο Τζόλη, καθώς θεωρεί ότι ο 19χρονος μεσοεπιθετικός θα βοηθήσει τα "καναρίνια", ωστόσο θα χρειαστεί ένα μικρό διάστημα για να προσαρμοστεί.

Ο Ντάνιελ Φάρκε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ (14/08, 19:30 Cosmote Sport 1 και LIVE SPORT24, για την πρώτη αγωνιστική της Premier League, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χρήστο Τζόλη, καθώς θεωρεί ότι ο 19χρονος είναι ένας ποδοσφαιριστής με υψηλή προοπτική.

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικός μαζί του και ότι δεν θα τον πιέσει, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι είναι νεαρός αλλά και ότι προέρχεται από χαμηλότερης ταχύτητας πρωτάθλημα σε σχέση με την Premier League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάνιελ Φάρκε για τον Χρήστο Τζόλη: "Πρέπει να σιγουρέψουμε ότι δεν θα του προσθέσουμε έξτρα πίεση.

Είναι 19 χρονών που έπαιζε στην Ελλάδα. Ο Χρήστος είναι ένας παίκτης με εξαιρετική προοπτική. Χρειάζεται κάποιο χρόνο για να προσαρμοστεί.

Είναι μια εξαιρετική μεταγραφή για εμάς τόσο μεσοπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα και έχουμε ελπίδες ότι σύντομα θα αρχίσει να αποδίδει. Θα του δώσουμε τον χρόνο να προσαρμοστεί σε αυτό το επίπεδο, γιατί είναι μια ελπιδοφόρα μεταγραφή".

"Είμαι πάντα προσεκτικός να μην επαινώ τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά είναι ένας παίκτης με υψηλή προοπτική και είμαστε χαρούμενοι που τον φέραμε μαζί μας και θα μπορούμε να προσέξουμε μαζί του".

"Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις προσδοκίες μας και να μην του βάζαμε πάρα πολύ μεγάλο φορτίο στις πλάτες του".

TAGS ΝΟΡΙΤΣ PREMIER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ