ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Fanatik: "Οριστικά χωρίς τον Οζίλ κόντρα στον Ολυμπιακό η Φενέρμπαχτσε, στη θέση του ο Πέλκας"

Ο Μεσούτ Οζίλ με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε
Ο Μεσούτ Οζίλ με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε AP PHOTO/KENAN ASYALI, POOL

Ο Δημήτρης Πέλκας αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό (30/9, 19.45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE στο SPORT24), παίρνοντας τη θέση του Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από την αναμέτρηση λόγω γρίπης.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Πόλη, όπου και θα αναμετρηθεί με τη Φενέρμπαχτσε για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League (30/9, 19.45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE στο SPORT24). Ο Βίτορ Περέιρα ωστόσο, καλείται να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Μεσούτ Οζίλ.

Ο 32χρονος μέσος δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της Φενέρμπαχτσε την Τετάρτη (29/9), καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Σύμφωνα, μάλιστα με τη Fanatik εκείνος που αναμένεται να αντικαταστήσει τον Οζίλ στο βασικό σχήμα της τουρκικής ομάδας είναι ο Δημήτρης Πέλκας.

Θυμίζουμε, ότι ο Έλληνας διεθνής είχε δήλωσε πανέτοιμος για την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους και είχε ζητήσει από τον κόουτς της ομάδας, σε μία συζήτηση που είχε μαζί του, να παίξει, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι μπορεί να συμβάλλει στη νίκη της Φενέρμπαχτσε.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ