ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέμπαχτσε: Ο Οζίλ δεν προπονήθηκε λόγω γρίπης πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Μεσούτ Οζίλ στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Γαλατάσαραϊ
Ο Μεσούτ Οζίλ στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Γαλατάσαραϊ © 2021 KENAN ASYALI, POOL/ AP IMAGES

Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε για τον Βίτορ Περέιρα πριν απ' την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό (30/9, 19.45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE στο SPORT24), καθώς ο Μεσούτ Οζίλ δεν προπονήθηκε λόγω γρίπης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League (Πέμπτη 30/9, 19.45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE στο SPORT24). Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον προπονητής της Τουρκικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το A Spor, ο Μεσούτ Οζίλ ταλαιπωρείται από γρίπη και έτσι δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της Φενέρμπαχτσε. Επομένως, δεν αναμένεται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση απέναντι στους ερυθρόλευκους την Πέμπτη.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο για τον Περέιρα, καθώς οι Σερντάρ Αζίζ, Ναζίμ Σανγκαρέ, Ιρφάν Καχβετσί, Χοσέ Σόσα και Μαρσέλ Τισεράντ δεν θα μπορέσουν να τον αναπληρώσουν στο γήπεδο, εφόσον υποφέρουν επίσης από τραυματισμούς. Μένει να δούμε πώς θα επηρεάσει η εξέλιξη αυτή τα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROPA LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ