STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φαν Σιπ: "Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πρόβλημα ταυτότητας, μόλις επτά παίκτες στη βασική ενδεκάδα του Big-5 "

Ο Τζον Φαν Σιπ στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Τζον Φαν Σιπ στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σουηδία INTIME

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν Σιπ, σχολίασε το γεγονός ότι οι πέντε μεγάλες ομάδες της Super League Interwetten, χρησιμοποίησαν μόλις επτά ποδοσφαιριστές στην αρχική τους ενδεκάδα.

Ο Τζον Φαν Σιπ με ανάρτησή του στα προσωπικά του social media καυτηρίασε το γεγονός ότι το λεγόμενο Big-5 της Super League Interwetten, χρησιμοποίησε μόλις επτά ποδοσφαιριστές στην αρχική του ενδεκάδα, μιλώντας για πρόβλημα ταυτότητας.

Ο Ολυμπιακός είχε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο τους Μπουχαλάκη και Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Η ΑΕΚ είχε τρεις Έλληνες στην ενδεκάδα της κόντρα στον Ιωνικό (Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τζαβέλλας), ενώ ο Παναθηναϊκός είχε δύο (Διούδης, Κώτσιρας) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, Άρης) δεν χρησιμοποίησαν κάποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή στην αρχική τους σύνθεση, κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ αντίστοιχα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Φαν Σιπ στο tweet: "Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πρόβλημα ταυτότητας. Οι πέντε μεγάλες ομάδες έβαλαν στις ενδεκάδες τους για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος συνολικά μόλις επτά ποδοσφαιριστές. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι κατά μέσο όρο 1.4 σε μια ομάδα".

Φαν Σιπ: "Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πρόβλημα ταυτότητας, μόλις επτά παίκτες στη βασική ενδεκάδα του Big-5 "
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ