ΕΛΛΑΔΑ

Φαν Σιπ: "Υπάρχει σύνδεση με αυτούς τους παίκτες"

Φαν Σιπ: "Υπάρχει σύνδεση με αυτούς τους παίκτες"

Ο Τζον Φαν Σιπ υποστήριξε ότι έχει καλή σύνδεση με τους Έλληνες διεθνείς και ότι κάθε φορά γίνονται βήματα μπροστά. Διαβάστε τι ανέφερε μετά το 2-0 απέναντι στη Μολδαβία.

Ο προπονητής της Εθνικής, Τζον Φαν Σιπ, ανέφερε μετά το 2-0 κόντρα στη Μολδαβία: "Δείξαμε αντίδραση απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε αμυντικά. Βάλαμε το πρώτο γκολ σε καλή στιγμή. Έπρεπε να είχαμε βάλει κι άλλα στο δεύτερο ημίχρονο. Τα παιδιά αντέδρασαν πολυ θετικά".

- Τι σας έκανε να χρησιμοποιήσετε τον Χατζηδιάκο δεξιό μπακ και όχι κάποιον άλλον; Είστε ικανοποιημένος από την απόδοσή του;

"Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή του. Δεν είναι η φυσιολογική του θέση. Στην προπόνηση είχαμε βάλει αυτόν και τον Σβάρνα στη θέση. Αποφασίσαμε να βάλουμε τον Χατζηδιάκο. Αν σκεφτεί κανείς πως ήταν εκτός εννέα μήνες και παίζει τώρα τελευταία, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τον κάναμε αλλαγή για να παίξει και την Τετάρτη".

- Βάλατε τον Ρότα, που έκανε λάθος, αλλά τον έσωσε ο Βλαχοδήμος.

"Είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Την επόμενη φορά μπορεί ο Ρότα να βοηθήσει τον Βλαχοδήμο. Ήταν άτυχος στη μοναδική φορά που ο αντίπαλος βγήκε μπροστά".

- Τι σας άρεσε και τι όχι από τον αγώνα με τη Μολδαβία;

"Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Τα έδωσαν όλα, δούλεψαν σκληρά, πίεσαν ψηλά, θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί".

- Αν νικήσουμε το Κόσοβο, το θέτουμε εκτός...

"Θέλουμε να είμαστε πρώτοι, δεν κοιτάζουμε το να αφήσουμε απλά εκτός το Κόσοβο. Να πάρουμε καλό αποτέλεσμα με το Κόσοβο. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ειδικά απέναντι σε ομάδες που αμύνονται".

- Οι παίκτες ξεκαθάρισαν ότι είστε το απόλυτο αφεντικό. Πόσο σας ικανοποιεί αυτό; Αισθάνεστε αφεντικό, μέντορας αυτών των παιδιών;

"Είμαι προπονητής, δίνω τις οδηγίες μου, έχω ιδέες που περνάω στα παιδιά. Στο γκρουπ που επιλέξαμε βλέπουμε ότι αυτό γίνεται. Μέχρι τώρα κάνουν βήματα. Αν δεν υπάρχει σύνδεση τίποτα δεν θα δουλέψει. Τώρα υπάρχει σύνδεση".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ