ΒΕΛΓΙΟ

Φαν Σιπ: "Συγχαρητήρια για το μαχητικό πνεύμα και το παιχνίδι τους"

Ο Τζον Φαν Σιπ στη διάρκεια του φιλικού Βέλγιο - Ελλάδα /3-6-2021
Ο Τζον Φαν Σιπ στη διάρκεια του φιλικού Βέλγιο - Ελλάδα /3-6-2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το φιλικό με το Βέλγιο και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ελλάδα άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν Σιπ ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το μαχητικό πνεύμα που έδειξαν και το παιχνίδι που έκαναν ενώ του άρεσε το πόσο συμπαγής ήταν η ομάδα του στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

"Ήταν ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας κόντρα σε μια δυνατή ομάδα όπως το Βέλγιο. Ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι, είχαμε μόλις τρεις μέρες καλών προπονήσεων. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για το μαχητικό τους πνεύμα αλλά και το παιχνίδι τους που τους έδωσε το θετικό αποτέλεσμα".

Ποια ήταν τα στοιχεία που είχε η ομάδα σας και κατάφερε και πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα;

"Θεωρώ ότι ήμασταν συμπαγής, προσπαθήσαμε να πιέσουμε όποτε μπορούσαμε. Χάσαμε δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ με τους Μασούρα-Μπακασέτα. Το Βέλγιο στο πρώτο μέρος ήταν πολύ δυνατό, είχαν επικίνδυνες σέντρες και δη από τα δεξιά, στο ημίχρονο αλλάξαμε το παιχνίδι μας, παίξαμε με πεντάδα πίσω και αυτό τους έβαλε μεγαλύτερα προβλήματα, πετύχαμε ένα όμορφο γκολ. Ήταν ένας συνδυασμός του ποδοσφαίρου που παίξαμε και του πόσο συμπαγής ήμασταν".

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ