ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φαν Ντε Φάαρτ για Ντε Γιονγκ: "Η Μπαρτσελόνα του συμπεριφέρεται σαν μαφία, πρέπει να τιμωρηθεί"

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ
Ο Φρένκι ντε Γιονγκ © 2022 PETER DEJONG/AP IMAGES

Ο Φαν Ντε Φάαρτ τάχθηκε με το πλευρό του Φρένκι Ντε Γιονγκ στη "διαμάχη" με την Μπαρτσελόνα για το μέλλον του, τονίζοντας ότι οι μπλαουγκράνα χειρίζονται την υπόθεση σαν "μαφία".

Ο παλαίμαχος άσος, Ράφαελ Φαν Ντε Φάαρτ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Μπαρτσελόνα, για τον τρόπο που χειρίζεται το ζήτημα του Φρένκι Ντε Γιονγκ, το μέλλον του οποίου είναι αμφίβολο με την Μπαρτσελόνα να του στέλνει τελεσίγραφο.

Ο Ολλανδός πρώην μεσοεπιθετικός μεταξύ άλλων της Ρεάλ Μαδρίτης, ανέφερε σε συνέντευξή του στο "Ziggo Sport" ότι οι μπλαουγκράνα μεταχειρίζονται τον Ολλανδό διεθνή μέσο με όρους μαφίας και ότι μάλιστα πρέπει να τιμωρηθούν. Παράλληλα τόνισε ότι οι Καταλανοί έχουν ένα κακό όνομα στην αγορά τα τελευταία χρόνια, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται ο σύλλογος.

"Δεν μπορείς να φέρεσαι στους ανθρώπους έτσι. Ο Ντε Γιονγκ κερδίζει πάρα πολλά; Υπογράφεις συμβόλαιο και μετά εκπληρώνεις το συμβόλαιο ή φεύγεις με καλούς όρους, αλλά όχι έτσι. Αυτό είναι μαφία και πρέπει να τιμωρηθούν", ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος για τον συμπατριώτη του.

Για την κακή κατάσταση της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Το όνομα της Μπαρτσελόνα έχει γίνει πολύ άσχημο. Είναι σπουδαίος σύλλογος και όλοι θέλουν να παίξουν εκεί. Αλλά από εδώ και πέρα την κρίνουμε με διαφορετικό τρόπο και για μένα είναι ντροπή να παίζεις για αυτούς (με αυτούς τους όρους)".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ