ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φαν Ντάικ: "Σκληρή για μας η απόφαση του Κλοπ, αλλά μας δίνει έξτρα ώθηση για το φινάλε της σεζόν"

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Λίβερπουλ μετά από ματς για το League Cup κόντρα στην Φούλαμ | 24 Ιανουαρίου 2024
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Λίβερπουλ μετά από ματς για το League Cup κόντρα στην Φούλαμ | 24 Ιανουαρίου 2024 @2024 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έγινε ο πρώτος παίκτης που μίλησε δημόσια μετά από την ανακοίνωση του Κλοπ πως αποχωρεί από την Λίβερπουλ στο φινάλε της σεζόν, με τον Ολλανδό να τονίζει πως οι παίκτες των ρεντς θα δώσουν το καλύτερο δυνατό ώστε ο Γερμανός να πει αντίο με επιτυχίες.

Ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε την απόφαση να πει αντίο στην Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στο "Άνφιλντ' και αμέτρητων διακρίσεων με το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, γεγονός που προκάλεσε σοκ στους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο αλλά και που έφερε μεγάλη στενοχώρια στους φανς των ρεντς.

Φυσικά, η είδηση του επικείμενου αποχαιρετισμού δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και την ομάδα, με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να γίνεται ο πρώτος παίκτης που τοποθετήθηκε δημόσια για τη φυγή του Γερμανού στο τέλος της σεζόν και να εκφράζει τη στενοχώρια του για την εξέλιξη αυτή.

"Είναι μία απόφαση που δύσκολα αποδέχεσαι επειδή ο προπονητής σημαίνει τόσα πολλά για μας, για εμένα, για το σύλλογο και νομίζω για όλη την Premier League.

Πήρε όμως την απόφαση για εκείνον και την οικογένειά του. Θα ήταν πάντα δύσκολο όταν θα γινόταν", τόνισε ο κάπτεν των ρεντς, για να συμπληρώσει ωστόσο πως τόσο εκείνος όσο και ο υπόλοιποι παίκτες της Λίβερπουλ θα εστιάσουν στην επίτευξη όλων των στόχων στο υπόλοιπο της σεζόν:

"Η είδηση ήταν τεράστια για το ποδόσφαιρο αλλά ήταν και για εμάς μία μεγάλη ημέρα. Έχουμε όμως μεγάλους στόχους φέτος και αυτό το έχει τονίσει και ο προπονητής.

Για εμάς και προσωπικά για μένα, θέλω να διαβεβαιώσω πως όλοι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Όλοι θέλουμε να πετύχουμε πολύ και αυτό ίσχυε από την αρχή της σεζόν και δεν αλλάζει.

Ίσως μάλιστα να μας δώσει μία έξτρα ώθηση για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, ώστε να δώσουμε στον προπονητή, στο τελευταίο του κομμάτι στο σύλλογο, το καλύτερο διάστημα που είχε ποτέ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ