ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φαν Ντάικ: "Νιώθουμε σαν να χάσαμε από την Γιουνάιτεντ, ήταν ξανά δικό μας λάθος"

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς του Europa League κόντρα στην Σπάρτα Πράγας | 7 Μαρτίου 2024
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς του Europa League κόντρα στην Σπάρτα Πράγας | 7 Μαρτίου 2024 @2024 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ απέτυχε να νικήσει στο "Ολντ Τράφορντ" αν και κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στην Γιουνάιτεντ στο πρώτο μέρος και το φινάλε βρήκε τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να παραδέχεται πως η ευθύνη για το 2-2 βαραίνει αποκλειστικά τους ρεντς.

Το πρώτο μέρος στο "Ολντ Τράφορντ" βρήκε την Λίβερπουλ να έχει 15 τελικές έναντι καμίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως η καθολική υπεροχή της μεταφράστηκε μόνο σε ένα γκολ, κάτι που το πλήρωσε ακριβά στο δεύτερο.

Ένα ολέθριο σφάλμα του Κουάνσα έδωσε την ευκαιρία στον Μπρούνο Φερνάντες να ισοφαρίσει και ακολούθησε η ολική ανατροπή με το μαγικό γκολ του Μέινου, με τον Σαλάχ να σώζει μερικώς την παρτίδα ισοφαρίζοντας σε 2-2 αλλά την ομάδα του Κλοπ να γκρεμίζεται από την κορυφή.

"Αισθανόμαστε πως χάσαμε, είναι λάθος μας ξανά", παραδέχτηκε αρχικά στην κάμερα του "BBC" ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, και συνέχισε λέγοντας τα εξής:

"Είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες θα έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς. Δυστυχώς κάναμε ένα ατομικό λάθος στη φάση του 1-1 και είχαμε πολύ χρόνο για να φτιάξουμε τα πράγματα αλλά βιαζόμασταν.

Παρά το γεγονός όμως ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-1, είχαμε και πάλι αρκετές ευκαιρίες. Δεν θα πρέπει να αισθάνεται ένοχος για το λάθος του ο Κουάνσα.

Λάθη συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και όσοι κάνουν καριέρα, έχουν λάθη και μαθαίνουν από αυτά".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ