ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Ο Φαν Ντάικ "άδειασε" τον Φαν Χάαλ για Μέσι: "Ας λέει ό,τι θέλει, η Αργεντινή άξιζε το Μουντιάλ"

Ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ
Ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ PRINT SCREEN

Ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ διαφώνησε με την άποψη του άλλοτε προπονητή του στην εθνική Ολλανδίας, Λουίς φαν Χάαλ, σύμφωνα με την οποία ο κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι ήταν σχεδιασμένη.

Εννέα σχεδόν μήνες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ από την Αργεντινή, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ, προχώρησε σε μία δήλωση που θα συζητηθεί.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι ήταν σχεδιασμένο και προμελετημένο το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου να καταλήξει στα χέρια του Λιονέλ Μέσι.

Ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του άλλοτε προπονητή του και διαφώνησε, λέγοντας: "Μπορεί να λέει ό,τι θέλει, είναι η γνώμη του, αλλά δεν συμφωνώ μαζί του και δεν συμμερίζομαι την ίδια άποψη".

Ο ρεπόρτερ συνέχισε: "Άρα, εσύ και η ομάδα δεν βρίσκεστε πίσω από τα λόγια του;", με τον 32χρονο να απαντά: "Όχι. Η Αργεντινή άξιζε να το κερδίσει".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ