ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Φαν Χάαλ: "Ήταν προσχεδιασμένο ο Μέσι να πάρει το Μουντιάλ"

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι AP

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ, αναφέρθηκε στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή, υποστηρίζοντας ότι ήταν σχεδιασμένο το τρόπαιο του Μουντιάλ να καταλήξει στα χέρια του Λιονέλ Μέσι.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν μπόρεσε να οδηγήσει την εθνική Ολλανδίας σε κάποια μεγάλη επιτυχία στο Μουντιάλ 2022 αφού γνώρισε τον αποκλεισμό από την -μετέπειτα κάτοχο του τροπαίου- Αργεντινή σε έναν συγκλονιστικό προημιτελικό.

Αρκετούς μήνες μετά ο 72χρονος μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, εκφράζοντας την άποψη ότι ήταν προσχεδιασμένο ο Λιονέλ Μέσι να γίνει παγκόσμιο πρωταθλητής με την "αλμπισελέστε".

"Όταν βλέπεις πώς η Αργεντινή πέτυχε τα γκολ και πώς εμείς και πώς κάποιοι Αργεντινοί παίκτες πέρασαν τη γραμμή και δεν τιμωρήθηκαν, νομίζω καταλαβαίνεις ότι ήταν όλα προμελετημένα", είπε αρχικά ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός των "οράνιε", με τον δημοσιογράφο να τον ρωτά:

"Τι εννοείς; Ότι ο Μέσι έπρεπε να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής;", με τον Φαν Χάαλ να απαντά "Νομίζω πως ναι".

Θυμίζουμε ότι ο Φαν Χάαλ αποχώρησε από τον πάγκο των "οράνιε" στις 22 Δεκεμβρίου.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ