EURO

Φάμπρεγκας: Μεγάλη μάχη στον όμιλο

Φάμπρεγκας: Μεγάλη μάχη στον όμιλο
Φαμπρέγας

Μπορεί το μεγάλο όνειρο της Ισπανίας να είναι η κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο ο Σεσκ Φάμπρεγκας, προέβλεψε καταρχήν μεγάλη μάχη στον όμιλο για την πρόκριση στα προημιτελικά

Ο άσος της Άρσεναλ παράλληλα δεν έκρυψε ότι μεγάλη στιγμή για τον ίδιο το γεγονός πως θα αγωνιστεί σε μία τέτοια διοργάνωση και έθεσε ως πρώτο στόχο την καθιέρωση στην ενδεκάδα.
" Το να αγωνιστείς στη διοργάνωση είναι μία ικανοποίηση για κάθε παίκτη. Όμως η πρώτη επιτυχία είναι να μπω στην ομάδα και μετά να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου για να πετύχουμε τον στόχο μας", ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Είναι λογικό το όνειρο μας να είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο αλλά θεωρώ ότι θα γίνει μάχη στον όμιλο και πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.Ο πρώτος στόχος της Ισπανίας είναι να περάσει από τους ομίλους στα προημιτελικά".

Η Ισπανία βρίσκεται στον Δ΄όμιλο μαζί με την Εθνική Ελλάδας, την Ρωσία και την Σουηδία και ο Φάμπρεγκας κάνοντας μία γενικότερη εκτίμηση για την διοργάνωση, είπε:

" Βάζω την Ισπανία ανάμεσα στα φαβορί αλλά αν αναλύσουμε τις στατιστικές, υπάρχει πάντα η Γερμανία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ολλανδία και η Πορτογαλία".






TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ