ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

FA Cup: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα το ζευγάρι που ξεχωρίζει από τον τρίτο γύρο

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Η κληρωτίδα για τον τρίτο γύρο του FA Cup έθεσε αντιμέτωπες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα, το οποίο είναι το ζευγάρι που ξεχωρίζει από όλα τα ζευγάρια της κλήρωσης. Με τη Σριούσμπερι κληρώθηκε η Λίβερπουλ του Τσιμίκα, ενώ η Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη θα αναμετρηθεί με την Τσάρλτον.

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας, στην οποία μπήκανε και οι ομάδες της Premier League. Από τις αναμετρήσεις το ζευγάρι που μαγνητίζει τα βλέμματα είναι αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα.

Από εκεί και πέρα, η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα κληρώθηκε με τη Σριούσμπερι Τάουν, ενώ η Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη κληρώθηκε με την Τσάρλτον.

Η Άρσεναλ θα αναμετρηθεί με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει τη Σουίντον Τάουν. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Τσέστερφιλντ, ενώ η κάτοχος του τροπαίου Λέστερ θα αναμετρηθεί με τη Γουότφορντ.

Τα ζευγάρια του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ