ΞΑΝΘΗ

Ευχαριστώ στα μέλη

Ευχαριστώ στα μέλη
Φίλαθλοι

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη ευχαριστεί τους 3815 φίλους της ομάδας που προμηθεύτηκαν κάρτα μέλους.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:" Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους 3815 κατόχους καρτών μελών που έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους και προμηθεύτηκαν την κάρτα μέλους για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.

Για τους φίλους της SKODA ΞΑΝΘΗ, που για διάφορους λόγους, δεν έχουν γίνει μέλη και επιθυμούν την εγγραφή τους στην ομάδα μας, τους ενημερώνουμε πως Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2007. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΤΗ ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΛΗΜΕΝΗ, και αφορά λόγους ασφαλείας".

Ταξίδι στο παρελθόν

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων των γιορτών της παλιάς πόλης και με την ευκαιρία επετείου των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΑΟΞ, ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΑΟΞ – SKODA ΞΑΝΘΗ και η διαδυκτιακή κοινότητα Xanthifans προσκαλούν τους φίλους της Ξάνθης σε ένα ταξίδι στον χρόνο. Μέσα από πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό θα ζωντανέψει η ιστορία της ομάδας.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά από τις 2 Σεπτεμβρίου στον υπαίθριο χώρο του λαογραφικού μουσείου από τις 19:00 ενώ οι προβολές θα γίνονται την ίδια ώρα στον συνεδριακό χώρο του μουσείου.







TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ