CHAMPIONS LEAGUE

Ευχαριστημένοι οι Δανοί από την κλήρωση!

Ευχαριστημένοι οι Δανοί από την κλήρωση!

Ικανοποιημένος από το γεγονός πως στο δρόμο της Οντένσε βρέθηκε ο Παναθηναϊκός, εμφανίστηκε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Τόμας Κρίστενσεν. Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Χένρικ Κλάουσεν υποστήριξε πως οι παίκτες του θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση αν θέλουν να προκριθούν.

Δεν τα έβαψαν τα μαύρα οι άνθρωποι της Οντένσε στο άκουσμα του Παναθηναϊκού ως αντιπάλου τους στον Γ΄ Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της ΟΒ, Τόμας Κρίστενσεν οι δευτεραθλητές Δανίας συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να ξεπεράσουν το εμπόδιο του "τριφυλλιού".

" Θα μπορούσαμε να έχουμε κληρωθεί με πιο ισχυρούς αντιπάλους, έτσι μπορώ να πω πως είμαστε ευχαριστημένοι. Προφανώς είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, όμως δεν είναι εξίσου δυνατός όπως πέρυσι. Τον θυμόμαστε και από τις αναμετρήσεις με την Κοπεγχάγη.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κρίση αυτή την εποχή" σχολίασε ο παράγοντας του συλλόγου από τη Δανία για να συμπληρώσει: "Υπάρχει αισιοδοξία, πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο".

Κλάουνσεν: " Το μυαλό μου στην Νόρτζελαντ..."

Ο προπονητής της Οντένσε, Χένρικ Κλάουσεν υποστήριξε από την δική του πλευρά πως οι παίκτες του θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση αν θέλουν να προκριθούν ενώ τόνισε πως το μυαλό του είναι στο ματς της πρεμιέρας με την Νόρτζελαντ.

" Ξέρω πως θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό, πληροφορήθηκα πότε δίνουν τα φιλικά τους παιχνίδια για να τον παρακολουθήσω, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω στο μυαλό μου την κλήρωση, αλλά το παιχνίδι με τη Νόρτζελαντ.

Γνωρίζαμε πως όποιος και αν ήταν ο αντίπαλός μας στον τρίτο προκριματικό γύρο, θα έπρεπε να πιάσουμε το μέγιστο της απόδοσής μας για να περάσουμε. Θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, αν θέλουμε να τα καταφέρουμε. Πάντως θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμη πιο δύσκολο αντίπαλο."

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ