ΟΦΗ

Εξηγήσεις από Βατσινά

Εξηγήσεις από Βατσινά
Εντοι

Εξηγήσεις και απαντήσεις δόθηκαν από τον Φανούρη Βατσινά γιατην υπόθεση Τζόρβα στο Δ.Σ. που συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας

Ο Φανούρης Βατσινάς, στη συνάντηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ στο ξενοδοχείο Nana Beach, έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις -απαντήσεις- στα θέματα που απασχολούσαν τα μέλη, με κυριότερο το ζήτημα της μετακίνησης του τερματοφύλακα Τζόρβα στον Παναθηναϊκό και τους χειρισμούς του στην υπόθεση αυτή.
Το πέρας της συνεδρίασης είδε τους δύο αντιπροέδρους Αντώνη Καράτζη και Γιάννη Πολεμαρχάκη να μην καταθέτουν εν τέλει τις παραιτήσεις τους, τις οποίες είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι θα παραδόσουν τις προηγούμενες ημέρες.

Οι δύο αντιπρόεδροι ζήτησαν εξηγήσεις από τον πρόεδρο της κρητικής ομάδας ο οποίος βρέθηκε σε απολογητική θέση, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για την υπόθεση Τζόρβα η οποία προκάλεσε τριγμούς στο στρατόπεδο της ομάδας, λίγες μόνο ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Όπως φαίνεται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου πήραν τις απαντήσεις που "έψαχναν" εδώ και κάμποσο χρονικό διάστημα, όπως άλλωστε αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ για τη συνεδρίαση.

Να σημειωθεί ότι το "παρών" στην συνεδρίαση έδωσε όλη η "παλιά φρουρά"-μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ, αλλά και ορισμένα από τα νέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Μετά την χθεσινή συνάντηση ορισμένων μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ-ΟΦΗ στο ξενοδοχείο Nana Beach και λόγω της διάστασης που έχει πάρει αυτή η συνάντηση στα μέσα μαζικής επικοινωνίας της πόλης μας θεωρούμε ότι πρέπει να δώσουμε εξηγήσεις και να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας γι' αυτή τη συνάντηση.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΟΦΗ απαρτίζεται από πολίτες της Κρήτης οι οποίοι ζουν εργάζονται και κινούνται στην πόλη μας το Ηράκλειο και έτσι είναι φυσικό να λαμβάνουν καθημερινά τα μηνύματα του λαού και των φιλάθλων αυτής της ομάδας. Πράγματι έγινε συζήτηση εφ' όλης της ύλης για το παρόν αλλά και για ένα καλύτερο μέλλον στον ΟΦΗ.

Ουδείς ούτε εμείς οι ίδιοι διεκδικούμε το αλάθητο. Είναι γεγονός ότι έχουν γίνει λάθη τα οποία δεν είχαν σκοπό να προκαλέσουν το κοινωνικό αίσθημα αλλά η αδυναμία μας να επικοινωνούμε τα θέματα του ΟΦΗ με ευλάβεια στο κοινό το οποίο πιστά έχει σταθεί δίπλα στην ομάδα μας και έχει σαν αποτέλεσμα πολλές φορές να εκτιθέμεθα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εμείς δεν έπρεπε να προσέχουμε τις κινήσεις μας γνωρίζοντας και δείχνοντας κατανόηση στο κόσμο του ΟΦΗ που είναι πραγματικά ταλαιπωρημένος. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι φυσικό και όντως μια ισχυρή διοίκηση αν χρειασθεί θα ζητηθούν και εξηγήσεις.

Ετσι λοιπόν έπραξαν και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν. Το κλίμα της συνάντησης ήταν σε φιλικούς τόνους και από την πλευρά τους τα μέλη πήραν απαντήσεις από τον πρόεδρο στα θέματα που τους απασχολούσαν. Ο ΟΦΗ σε μια στιγμή που χρειάζεται την στήριξη όλων μας και αυτό πρέπει όλοι μας να κάνουμε. Ο ΟΦΗ έχει πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο το οποίο ζητάει από τον φίλαθλο κόσμο από την κοινωνία του Ηρακλείου την στήριξη να προχωρήσει στο μέλλον βγαίνοντας όλοι μας πιο δυνατοί από τις εμπειρίες μας.

Εάν θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ με ένα καράβι που λέγαμε πως ο ΟΦΗ είναι ένα υπερωκεάνιο το οποίο φουρτούνα πέρασε αλλά ακυβέρνητο δεν είναι.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ"

Γεμάτο το... απουσιολόγιο

Με πολλές απουσίες πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση του ΟΦΗ, η οποία αφιερώθηκε στον τομέα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.

Συγκεκριμένα οι ποδοφαιριστές του Στράκα έκαναν ασκήσεις με βάρη στην αίθουσα του γυμναστηρίου, ενώ οι τερματοφύλακες Γεωργίου και Πιρσμαν έκαναν και ατομική προπόνηση κάτω από τις οδηγίες του Φανούρη Πατηνιώτη.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς Δημούτσος και Κασμερίδης, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί στην αποστολή των Ελπίδων για τα δύο παιχνίδια που θα δώσει με τις αντίστοιχες ομάδες της Ιταλίας (5/9/2008) και τα νησιά Φερόε (9/9/2008) στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού ομίλου του EURO-21 2009

Απόντας ήταν επίσης ο Εντόι που έχει προσβληθεί από ίωση, ο Γκάγκουλας δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού του, ενώ ο Ρουμπάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατό του.
































TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ