ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Εξετάζει Ρουσάκη ο Πιερικός

Εξετάζει Ρουσάκη ο Πιερικός
INTIME SPORTS

Ο Πιερικός εξετάζει την περίπτωση του Τάσου Ρουσάκη της Ηλιούπολης για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ενδιαφέρον και για την επιστροφή του 33χρονου Αργεντίνου μέσου Ντιέγκο Ερνάν Μαρτίνεζ

Την περίπτωση του Τάσου Ρουσάκη εξετάζει η ΠΑΕ Πιερικός προκειμένου να ενισχυθεί στην μεσαία γραμμή. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος της Ηλιούπολης μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και οι άνθρωποι της ομάδας της Κατερίνης βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωσή του.

Ο Ρουσάκης (21/07/1985), ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Ηλιούπολης και το 2006 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους "κυανέρυθρους". Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 24 ματς της Football League με την φανέλα της Αθηναϊκής ομάδας.

Από εκεί και πέρα, εκτός από την περίπτωση του Ρουσάκη, ο Πιερικός εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει και πάλι στην Ελλάδα τον Ντιέγκο Ερνάν Μαρτίνεζ.

Ο 33χρονος Αργεντίνος μέσος που αγωνίστηκε στον Πιερικό επί Σούλη Παπαδόπουλου (σεζόν 2009), αποχώρησε το καλοκαίρι του 2010 για τον Διαγόρα, από τον οποίο έφυγε εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας του "σμαραγδένιου" νησιού και επέστρεψε στην χώρα του.

Έτσι, οι άνθρωποι του συλλόγου της Κατερίνης, σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο, καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη, να κάνουν κίνηση προκειμένου να επιστρέψει ο Μαρτίνεζ στον Πιερικό.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ