ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με ΟΣΦΠ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με ΟΣΦΠ
New Image

Κατάμεστο θα είναι το Εθνικό Στάδιο Τρίπολης στο σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στον ΟΣΦΠ αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν

Δεν είναι συχνό φαινόμενο για τον κόσμο του Αστέρα Τρίπολης, να βλέπουν την ομάδα τους να αγωνίζεται με τον πρωταθλητής Ελλάδας και αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν οι φίλοι της Αρκαδικής ομάδας που εξαφάνισαν τα εισιτήρια δύο μέρες πριν από την αναμέτρηση.
Άλλωστε ο κόσμος στην Τρίπολη ήταν αυτός που βοήθησε με τον τρόπο του, την ομάδα να ανέβει για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία και η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα είναι εξίσου εντυπωσιακή.

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια στην οποία αναφέρει: "Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κάνει γνωστό σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι τα εισιτήρια του αγώνα Αστέρας-Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 19.00, εξαντλήθηκαν.

Με την ευκαιρία αυτή, ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για τον αγώνα αυτό και ευελπιστούμε στο μέλλον να μας δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρώσουμε τις νέες σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις μας, έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλων των φιλάθλων μας".




TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ