ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έξαλλος ο Μέσι με τον Λαπόρτα: "Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αμφιβολίες προς το πρόσωπό μου και δεν το αξίζω"

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 απέναντι στην Μαρσέιγ | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 απέναντι στην Μαρσέιγ | 24 Οκτωβρίου 2021 @2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσα είπε για εκείνον ο Λαπόρτα και επεσήμανε ότι ποτέ δεν του έγινε πρόταση να μείνει χωρίς χρήματα στην Μπαρτσελόνα.

Οι δηλώσεις του Λαπόρτα το τελευταίο διάστημα σχετικά με τη φυγή του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα προκάλεσαν την αντίδραση του Αργεντινού, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Μιλώντας στην "Sport" ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έκρυψε την ενόχλησή του τονίζοντας ότι δεν αξίζει να υπάρχουν αμφιβολίες από τον κόσμο για την επιθυμία του να παραμείνει στη Βαρκελώνη.

Από την πλευρά του ο Λιονέλ Μέσι τόνισε: "Έκανα ό,τι ήταν δυνατό από την πλευρά μου για να μείνω. Ποτέ δεν μου ζητήθηκε να παίξω δωρεάν. Μου προτάθηκε να μειώσει τις αποδοχές μου κατά 50% και το αποδέχτηκα χωρίς πρόβλημα. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Ήταν επιθυμία δική μου και της οικογένειάς μου να μείνουμε στη Βαρκελώνη.

Θεωρώ άτοπες τις δηλώσεις του κυρίου Λαπόρτα. Δεν χρειαζόταν να πει κάτι τέτοιο, γιατί είναι σαν να αποποιείσαι τις ευθύνες σου και να μην αποδέχεσαι τις συνέπειες. Αυτά που είπε προκάλεσαν αμφιβολίες στον κόσμο για το πρόσωπό μου και δεν θεωρώ πως αξίζω κάτι τέτοιο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ LA LIGA LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ