ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έξαλλος ο Μαρσέλο παραπονιόταν στον Βάθκεθ που δεν τον ανανεώνει η Ρεάλ

Ο Μαρσέλο παραπονιέται στον Λούκας Βάθκεθ που η Ρεάλ δεν τον ανανεώνει στην αναμέτρηση με την Μπέτις
Ο Μαρσέλο παραπονιέται στον Λούκας Βάθκεθ που η Ρεάλ δεν τον ανανεώνει στην αναμέτρηση με την Μπέτις PRINT SCREEN TWITTER

Ο Μαρσέλο, ο οποίος αποχαιρέτησε τους φίλους της Ρεάλ στο τελευταίο του παιχνίδι στο Μπερναμπέου κόντρα στην Μπέτις, πιάστηκε από την κάμερα να παραπονιέται στον Λούκας Βάθκεθ για την απροθυμία της ομάδας να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Την περασμένη Παρασκευή (20/5) ο Μαρσέλο έκλεισε το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς αγωνίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στο Μπερναμπέου στην αναμέτρηση με την Μπέτις (0-0), έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια στη Ρεάλ.

Το συμβόλαιό του Βραζιλιάνου αμυντικό λήγει το καλοκαίρι και δεν έχει υπάρξει συμφωνία ανανέωσης με τη Ρεάλ. Από τη μεριά του ωστόσο, ο αρχηγός των "μερένγκες" ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα "λευκά".

Μάλιστα, ο φακός τον απαθανάτισε, ενώ βρισκόταν στον πάγκο στο ματς με την Μπέτις, να παραπονιέται στον Λούκας Βάθκεθ για την απόφαση του συλλόγου να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του.

Το σχετικό στιγμιότυπο διέρρευσε η ισπανική εκπομπή El día después, με τον Μαρσέλο να φαίνεται να λέει χαρακτηριστικά: 'Δεν πρόκειται να με ανανεώσει η ομάδα. Ήμουν υπόδειγμα", με τον Βάθκεθ να απαντά: "Είναι απλά απίστευτο. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Αλλά η στιγμή του αποχαιρετισμού δεν είναι εύκολη".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ