LA LIGA

Ρεάλ - Μπέτις 0-0: Αυλαία χωρίς γκολ στη La Liga και πρόβα για τον τελικό του Champions League

Στιγμιότυπο από το Ρεάλ - Μπέτις
Στιγμιότυπο από το Ρεάλ - Μπέτις © 2022 JOSE BRETON / AP IMAGES

Η Ρεάλ έμεινε στο 0-0 με την Μπέτις στην τελευταία αγωνιστική της La Liga, σ' ένα ματς που ο Χοακίν έφτασε τις 600 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η πρωταθλήτρια Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Μπέτις στην 38η και τελευταία αγωνιστική της La Liga, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Η ισοπαλία δεν επηρεάζει βαθμολογικά τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν χάσει το "τρένο" για το Champions League.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έκαναν pasillo στους αντιπάλους τους, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να σχηματίζουν πρώτοι διάδρομο για τους φιλοξενούμενος κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια έκαναν το ίδιο οι φιλοξενούμενοι και Κυπελλούχοι Ισπανίας.

Η Ρεάλ με το καλημέρα έχασε διπλή ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα. Αρχικά, ο Μπενζεμά εκτέλεσε πάνω στα σώματα και στην επαναφορά το σουτ του Κρόος πέρασε άουτ

Η πρώτη τελική για τους "μερένγκες" ήρθε στο 16ο λεπτό του αγώνα, με τον Μόντριτς να δοκιμάζει με το αριστερό το σουτ εκτός περιοχής και τον Σίλβα να μπλοκάρει εύκολα.

Η Μπέτις προσπάθησε να απειλήσει στο 20' μετά από λάθος του Κασεμίρο στη μεσαία γραμμή, αλλά το σουτ του Ζοσέ κατέληξε για λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κουρτουά. Ο ρυθμός στα τελευταία 20 λεπτά του πρώτου μέρους έπεσε, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρουν να απειλήσουν με αξιώσεις.

Η μεγάλη ευκαιρία του δεύτερου μέρους ανήκε στη Ρεάλ. Η ομάδα του Αντσελότι είχε διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν αρχικά έπειτα από σέντρα ο Μπενζεμά έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο Σίλβα απέκρουσε με το σώμα, με τον Ροντρίγκο σε δεύτερο χρόνο να παίρνει το ριμπάουντ, όμως το σουτ του κατέληξε για λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 84' με τον Μπενζεμά, ενώ η Μπέτις απάντησε στο 87', με τον Χοακίν να χάνει την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του με πλασέ, μετά το γύρισμα του Ιγκλέσιας, στο 600ο παιχνίδι του στη La Liga.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Μεντί (70' Μαρσέλο), Φερνάντες, Μιλιτάο, Καρβαχάλ, Κρόος (46' Βαλβέρδε), Κασεμίρο (46' Καμαβινγκά), Μόντριτς (69' Θεμπάγιος), Βινίσιους, Μπενζεμά, Ροντρίγκο (70' Ίσκο).

ΜΠΕΤΙΣ: Σίλβα, Σαμπάλι, Πεζέλα, Μπάρτρα, Μορένο, Ροντρίγκες, Γκουαρδάδο (64' Καρβάλιο), Φεκίρ (74' Χοακίν), Κανάλες (86' Τέγιο), Χουάνμι (73' Ιγκλέσιας), Ζοσέ (63' Ρόδρι).

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΕΤΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ