ΑΡΣΕΝΑΛ

Έξαλλος ο Αρτέτα για τη διαιτησία: "Ζητήστε βοήθεια, ντροπή που μέτρησε το γκολ της Νιούκαστλ"

Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Σέφιλντ
Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Σέφιλντ © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Μικέλ Αρτέτα είχε παράπονα από τη διαιτησία στον αγώνα της Άρσεναλ με τη Νιούκαστλ, τονίζο0ντας πως το γκολ των "καρακάξων" δεν θα έπρεπε να μετρήσει.

Έντονές συζητήσεις κι αμφιβολίες προκάλεσε το γκολ του Άντονι Γκόρντον που οδήγησε στην ήττα της Άρσεναλ και σε μία ακόμα νίκη της Νιούκαστλ κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους.

Το γκολ ήταν ήταν αμφιλεγόμενο, αφού έπειτα από το λάθος του Νταβίδ Ράγια στο 64', ο Άγγλος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τη φάση να εξετάζεται για άουτ, για φάουλ και για οφσάιντ, προτού αρχίσουν οι πανηγυρισμοί.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο Μικέλ Αρτέρα ήταν νευριασμένος με την απόφαση να μετρήσει τελικά το τέρμα, τονίζοντας πως είναι ντροπή αυτό που συνέβη.

"Παρακαλώ, ζητήστε βοήθεια γιατί είναι κρίμα που δόθηκε αυτό το γκολ. Είναι απόλυτη ντροπή. Δεν είναι γκολ. Για πολλούς λόγους δεν είναι γκολ. Για περισσότερους από έναν λόγους, τουλάχιστον, δεν είναι ένα γκολ", είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

"Είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστείς σε αυτό το επίπεδο, κρύβεται μεγάλη προσπάθεια από πίσω και είναι απόλυτη ντροπή. Για άλλη μια φορά νιώθω ντροπή. Είμαι πολλά χρόνια σε αυτή τη χώρα κι αυτό που συνέβη δεν είναι στο επίπεδο για να πω ότι αυτό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ