ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Σημαντικη ενίσχυση στην άμυνα με τον Κόουντι

Έβερτον: Σημαντικη ενίσχυση στην άμυνα με τον Κόουντι
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΒΕΡΤΟΝ ΣΤΟ YOUTUBE

Η Έβερτον προχώρησε σε μία ουσιαστική μεταγραφή για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της, αποκτώντας με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Γουλβς, Κόνορ Κόουντι.

Μετά από επτά συναπτά έτη στο Μολινό με τη φανέλα της Γουλβς εκ των οποίων τα τέσσερα τελευταία ως αρχηγός, ο Κόνορ Κόουντι μετακομίζει στο Λίβερπουλ, με την Έβερτον να ανακοινώνει το βράδυ της Δευτέρας (8/8) την απόκτησή του για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τους λύκους.

Ο 29χρονος αμυντικός γίνεται το τέταρτο κατά σειρά απόκτημα των ζαχαρωτών μετά από τους Ταρκόβσκι, Βινάγκρε και ΜακΝιλ, με την κίνηση αυτή από την ομάδα του Λάμπαρντ να συνδέεται σε μεγάλο βαθμό και με την ατυχία που είχε στην πρεμιέρα της φετινής Premier League.

Συγκεκριμένα στο ματς κόντρα στην Τσέλσι (ηττήθηκε με 1-0) στο "Γκούντισον Παρκ" όπου έχασε με τραυματισμούς δύο αμυντικούς πρώτης γραμμής, τους Γκόντφρι και Μίνα, με τον πρώτο να εκτιμάται πως θα μείνει για τρεις μήνες εκτός γηπέδων και τον δεύτερο να αναμένεται να δει κάποιον ειδικό για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

"Είναι εκπληκτικό που έρχομαι στην Έβερτον. Με το που έμαθα για το ενδιαφέρον της ήθελα να γίνω κομμάτι της ομάδας. Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος.

Έχω μεγαλώσει στην πόλη, ξέρω το σύλλογο, πόσο μεγάλος είναι και τι σημαίνει για τους οπαδούς του. Έχω ανθρώπους στην οικογένειά μου και φίλους που είναι Εβερτόνιανς", τόνισε μεταξύ άλλων ο Κόουντι, ο οποίος στις πέντε προηγούμενες σεζόν έπαιξε στα 196 από τα 198 παιχνίδια πρωταθλήματος που θα μπορούσε να αγωνιστεί με τη φανέλα της Γουλβς.

"Είμαστε ευχαριστημένοι που φέρνουμε στην Έβερτον έναν παίκτη της ποιότητας και της εμπειρίας του Κόνορ. Πέρα από το γεγονός πως είναι Άγγλος διεθνής και ένας από τους πλέον αξιόπιστους αμυντικούς στην Premier League, θα μας προσφέρει τεράστια βοήθεια χάρη στις ηγετικές του ικανότητες", δήλωσε από την πλευρά του ο προπονητής της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ