ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Ψάχνει και ιδιοκτήτη, πωλητήριο από Μοσίρι

Ο ιδιοκτήτης της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσίρι, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τσέλσι για τα προημιτελικά του FA Cup 2017-2018 στο "Γκούντισον Παρκ", Λίβερπουλ | Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018
Ο ιδιοκτήτης της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσίρι, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τσέλσι για τα προημιτελικά του FA Cup 2017-2018 στο "Γκούντισον Παρκ", Λίβερπουλ | Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 © 2018/JON SUPER/AP IMAGES

Ο μεγαλομέτοχος της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσίρι, είναι έτοιμος να πουλήσει τις μετοχές του συλλόγου που βρίσκεται σε τροχιά Championship.

Η καταστροφική σεζόν της Έβερτον αναμένεται να έχει και συνέχεια, αφού δεν ψάχνει μόνο παίκτες για να αλλάξουν την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο και προπονητή να τους καθοδηγήσει. Πλέον βρίσκεται και σε αναζήτηση ιδιοκτήτη, αφού ο Φαρχάντ Μοσίρι την έβαλε προς πώληση.

Την ημέρα που η Τότεναμ "έκλεψε" τον Άρναουτ Ντανζούμα από τα "ζαχαρωτά" ο οποίος είχε περάσει ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό τους, έσκασε μια ακόμη μεγαλύτερη "βόμβα" από δημοσίευμα του Guardian.

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας υποστηρίζει ότι ο 67χρονος επιχειρηματίας που τον Ιανουάριο του 2022 αύξησε το ποσοστό του από 49,9% σε 94% αποφάσισε να πουλήσει είτε μειοψηφικό είτε πλειοψηφικό πακέτο μετοχών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναζητά πάνω από 550.000.000 ευρώ από την πώληση μετοχών της Έβερτον.

Ο Guardian υποστηρίζει πως υπάρχουν υποψήφιοι αγοραστές που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για το σύλλογο, ωστόσο προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια πρόταση.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ